Haberler

AK Parti Milletvekili Özkaya, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Ali Özkaya, seçim çalışmalarını sanayi esnafına yaptığı ziyaretlerle sürdürdü.

Özkaya, AK Parti Afyon Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindekilerle birlikte sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayi'de bulunan dükkanları teker teker ziyaret ederek esnaflarla sohbet eden Özkaya, küçük esnaf ve sanatkara verilen desteklerden bahsetti. Yüzde 15'ten yüzde 10'a indirilen Bağ-Kur sigortalısı olan esnafın emekli aylıklarından kesilen Sosyal Güvenlik destek primi kesintisini tamamen kaldırılacağını söyleyen Özkaya, "Esnaf ve sanatkarlarımıza Halk Bankası aracılığıyla önemli miktarlara ulaşan uygun koşullu krediler kullandırdık. Söz konusu uygulamamız kapsamında 2002 yılında esnafa yansıtılan kredi faizleri yüzde 47 seviyelerinde iken, 2003 yılından itibaren kademeli bir şekilde düşerek, 2011 sonrası Cumhuriyet tarihinin en düşük kredi faiz oranları olan yüzde 4-5 seviyelerine kadar inmiştir. 2002 yılında 153 milyon TL olan kredi bakiyesi, 2014 yılı sonu itibarıyla 12,5 milyar TL olarak gerçekleşti" dedi.

"ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YAYINDAYIZ"

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun 4 Ekim tarihinde açıkladığı seçim beyannamesinden de bahseden Milletvekili Özkaya, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Mahmut Emin Birliktir ve yönetimini de ziyaret etti. Ziyarette konuşan Milletvekili Özkaya, esnaf ve sanatkara yönelik desteklerin ve düzenlemelerin devam edeceğini vurguladı. Esnafa düşük faizle kredi verileceğini ifade eden Özkaya, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam ederken, 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği de vereceğiz. Basit usulde vergilendirilen esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisini almayacağız. Öncelikli sektörlerde girişimciliği geliştirmek amacıyla doğrudan özel sektör tarafından veya özel sektör-kamu ortaklığında kurulan kuluçka ve hızlandırıcı gibi yapılanmaların desteklenmesi amacıyla bir program oluşturacağız. İş geliştirme, kuluçka ve hızlandırıcı gibi merkezlerin sayı ve etkinliğini artıracağız. Bu bağlamda, finansman eksiğinin en çok hissedildiği erken aşama girişimciliğe yönelik, üst fon kurulması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Kadın girişimciliğinin önündeki engellerin kaldırılması ve kadınların ekonomik hayattaki rollerinin geliştirilmesine yönelik yeni destek mekanizmaları geliştireceğiz." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Özkaya Ak Parti Bağ Kur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title