Haberler

AK Parti İzmir Teşkilatı ve Vekiller Her Gün Bir İftarda

AK Parti İzmir Teşkilatı ve İzmir Milletvekilleri, Ramazan ayında gösterdikleri performansla dikkatleri çekiyor.

AK Parti İzmir Teşkilatı ve İzmir Milletvekilleri, Ramazan ayında gösterdikleri performansla dikkatleri çekiyor. Her akşam bir vatandaşın sofrasına konuk olan ya da bir ilçenin düzenlediği toplu iftar yemeğine katılan İzmir Vekilleri, sahurda da boş durmuyor. İftardan Sahura sürekli İzmirlilerle birlikte olan AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül, Ali Aşlık, İlknur Denizli, Nesrin Ulema, Hamza Dağ, İlhan İşbilen, Rıfat Sait ve Erdal Kalkan, Konak'tan Kiraz'a her ilçedeki iftar programlarına katılıyor.

Ramazan etkinlikleri kapsamında AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül ve Hamza Dağ da, önceki gün iftar öncesi başladıkları ziyaretleri sahur ziyaretleri ile tamamladı. Ayrı ayrı ilçe ve bölgelerde iftar programları yapan Akay, Şengül ve Dağ, AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın ilçe binasında düzenlediği sahur programına katılarak, günün değerlendirmesini yapma imkanı buldu. Ramazan programları çerçevesinde AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül Bornova'da, Hamza Dağ ise Karşıyaka'da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen ile birlikte çıktığı Küçük Menderes Havzası ziyaretinde Kiraz'a kadar gitti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'ın ilk programı saat 16.00'da Bayındır ilçesinde başladı. AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen ile birlikte Bayındır'a giden Ömer Cihat Akay'a yardımcıları M.Atilla Kaya, Kenan Çakar, Nazmi Kalyoncu ve bazı il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

AK Partili Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, göreve seçildiği günden bugüne gerçekleştirdiği faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştirdi. Buradaki toplantıya genel merkez yöneticisi Sekmen, il başkanı Akay ve il yöneticilerinin dışında Küçük Menderes Havzası'nda bulunan Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Tire ve Bayındır ilçelerinin AK Parti ilçe başkanları, başkan yardımcıları ile bu ilçelerin belediye meclisi ve il genel meclis üyeleri de katıldı.

AK Partili Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler'in de hazır bulunduğu toplantıda AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen, yerel yöneticilere İzmir'in AK Parti belediyeciliği ile tanışması için daha çok çalışmaları gerektiğini öğütledi.

Sıcak havaya ve Ramazan ayına rağmen salonu dolduran partililere müteşekkir olduğunu ifade eden Sekmen, "Bizim aşkımız ve heyecanımız sürekli haldedir. Aşkımızı ve heyecanımızı dışa vurmaya ne mevsim şartları ne de açlık engel olamaz. Hava sıcak, mübarek Ramazan ayındayız ancak dur durak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz. Hedefimiz İzmir'i AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak. Bunun için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise teşkilatların özverili çalışmalarının mutluluk verici olduğunu söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve beraberindekilerin bir sonraki durağı Kaymakçı Beldesi oldu. Kaymakçı'da bulunan bir kahvehanede vatandaşlarla buluşan Akay, burada yaptığı konuşmada Kaymakçı'nın kendileri için çok özel olduğunu vurgulayarak Belediye Başkanı Halil Güler'in başarılı çalışmalarının devamını dilediklerini söyledi. Kaymakçılı gençlerin yoğun tezahüratları arasında konuşmasını tamamlayan Ömer Cihat Akay, gençler tarafından omuzlara alındı. Akay, Sekmen ve beraberindekiler Kaymakçı'nın ardından ziyaretlerine Kiraz ilçesinde devam etti.

İftardan önce Kiraz'da dört ev ziyaretinde bulunan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Ege Bölgesi Koordinatörü Mehmet Sekmen ile AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay özellikle yaşlı ve engelli vatandaşları unutmadı. Ev ziyaretlerinin ardından sokaklarda biber ayıklayan Kirazlı kadınlarla sohbet eden Ömer Cihat Akay, bir süre kadınlarla birlikte biber ayıklayarak onlara yardım etti. Zaman zaman duygulu anların yaşandığı, zaman zaman da yüzlerin gülümsediği ziyaretlerin ardından Sekmen ve Akay Kiraz'da sokak iftarına katıldı. Yenimahalle'de bulunan bir sokağa kurulan sofraya oturan AK Partililer burada vatandaşlarla birlikte oruçlarını açtı. İftardan sonra ilçede bulunan bir kahvehaneye uğrayan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve beraberindekiler, daha sonra AK Parti Kiraz ilçe binasında partililerle bir araya geldi.

Kiraz programının sona ermesinden sonra gecenin ilerleyen saatlerinde Ödemiş'e geçen Mehmet Sekmen ve Ömer Cihat Akay, ilçe binasında partililerle buluştu. Saatler gece yarısını gösterdiğinde Akay ve beraberindekiler Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın sahur etkinliğine katılmak üzere Ödemiş'ten ayrıldı.

Gün içerisinde Karşıyaka'da ev ziyaretleri-sokak iftarı etkinliğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve Bornova'da ev ziyaretleri-sokak iftarı etkinliğine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül ile Karşıyaka'da buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Ramazan ayının bereketinin yaşandığı, hayır duaların alındığı bu güzel gecede enerjilerinin bitmek tükenmek bilmediğini söyledi. Sekmen, Akay, AK Parti İzmir Milletvekilleri Aydın Şengül ve Hamza Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı M. Atilla Kaya'nın katıldığı sahur programını gerçekleştiren AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti'nin Karşıyaka'da zaman kavramı olmadan çalıştığını belirtti.

27.07.2012 11: 27: 25

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Cihat Akay Mehmet Sekmen Ak Parti İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title