Haberler

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hasan Sert'in gelişi, - Kayıt işlemlerini yürüten personelle tokalaşması, - Sert'in parmak izinin alınması, - Kayıt evraklarını doldurması, - Rozetini yeğeninin takması, - Sert'in açıklamaları, - Afrika ve Balkan ülkelerinden gelen konukların açıklamaları, - Kayıt yaptıran vekillerden detaylar, Milletvekilleri kayıt yaptırıyor 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, 26. Dönem Parlamentosu'nda kayıt işlemleri sürüyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Hasan Sert'in gelişi, - Kayıt işlemlerini yürüten personelle tokalaşması, - Sert'in parmak izinin alınması, - Kayıt evraklarını doldurması, - Rozetini yeğeninin takması, - Sert'in açıklamaları, - Afrika ve Balkan ülkelerinden gelen konukların açıklamaları, - Kayıt yaptıran vekillerden detaylar, Milletvekilleri kayıt yaptırıyor 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, 26. Dönem Parlamentosu'nda kayıt işlemleri sürüyor.AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Sert de yeğeni ile Afrika ve Balkan ülkelerinden gelen konuklarıyla kayıt işlemlerini yaptırdı. Sert, " Türkiye'nin yeniden destanlar yazmaya ihtiyacı var. Hafif bir türbülansı 7 Haziran'da yaşadık ama bu çok şeyler de öğretti, faydalı da oldu. Şimdi tazelendik, güçlendik, yeniden bismillah diyerek işlerimize başlayacağız" diye konuştu. Hasan Sert'in Afrika ve Balkan ülkelerinden konukları da seçim sonuçlarının Türkiye ve ülkeleri arasındaki ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunacağına inandıklarını belirtti. AK Parti'nin seçim zaferinin ülkelerinde de sevinçle karşılandığını ifade eden konuklar, kurulacak yeni hükümete başarı dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Sert Ak Parti Türkiye Afrika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title