Haberler

AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi Yapıldı

Güncelleme:

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gaye Güler, "Tüm dünyaya haktan, adaletten ve mazlumdan yana taraf olduğumuzu ilan ediyoruz" dedi.

AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Güler: "Bugün burada sadece bir kongre gerçekleştirmiyor, tüm dünyaya haktan, adaletten ve mazlumdan yana taraf olduğumuzu ilan ediyoruz" AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatma Gaye Güler, "Bugün burada sadece bir kongre gerçekleştirmiyor, tüm dünyaya haktan, adaletten ve mazlumdan yana taraf olduğumuzu ilan ediyoruz" dedi.Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde, mevcut başkan Kemal Çay, tek listeyle katıldığı seçimde 540 delegenin oyunu alarak güven tazeledi.AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Güler, kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 2002 yılında siyaset sahnesine taşınmasıyla Türkiye'de çok şeyin değiştiğini söyledi.Gençlik kolları olarak yaptıkları her kongrede dünyaya tekrar tekrar taraf olduklarını ilan ettiklerine değinen Güler, şöyle konuştu: "Başkan Ahmet Davutoğlu'nun çok değer verdiğim bir sözü var. 'Türkiye'de iktidar, dünyada muhalefetiz.' Hakikaten öyleyiz. Filistin'de bir çocuğun ayağına taş takılsa ki taştan çok daha acı şeyler takılıyor, bombalar, mayınlar ve mermiler... Biz burada oturup onun acısını yaşıyoruz. Geceleri onlar için namazlara kalkıp fetihler ve dualar okuyoruz. Somali'de, Suriye'de, Myanmar'da veya dünyanın neresinde olursa olsun bir anne açlıktan bebeğini emziremeyecek hale gelse bizim burada gözyaşlarımız sel oluyor, onlara dualarımızla destek olmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla biz acıda seçici davranan insanlardan değiliz. Dolayısıyla bugün burada sadece bir kongre gerçekleştirmiyor tüm dünyaya haktan, adaletten ve mazlumdan yana taraf olduğumuzu ilan ediyoruz."Güler, Türkiye'de birtakım gençlerin acıda seçici davrandığını ve 'bizim acımız bize, onların acısı onlara' anlayışıyla hareket ettiğini bildirerek, AK Gençlik olarak kimin canı yanıyor, kalbi acıyor ve gözyaşı akıyorsa onların yanında olacaklarını sözlerine ekledi.Başkanlığa yeniden seçilen Çay ise AK Parti teşkilatının içinde görev almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.Kongrede, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve AK Parti İl Başkanı Metin Doğan da birer konuşma yaptı.Konuşmaların ardından AK Parti Kahramanmaraş teşkilatı tarafından misafirlere çeşitli hediyeler verildi. -

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Gaye Güler Kahramanmaraş Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title