Haberler

AK Parti Eynesil Belediye Başkan Aday Adayı Oktay Gül'den İftar Yemeği

Giresun'un Eynesil ilçesinde iş adamı Oktay Gül, AK Parti İlçe Teşkilatı ile ilçeye bağlı Köy ve Mahalle Muhtarlarına iftar yemeği vererek AK Parti'den Eynesil belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

14 Mart 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan aday olmak için yola çıktığını ifade eden Oktay Gül, verdiği iftar yemeğinde; AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. Eynesil'de bir restoranda verilen iftar yemeğine Eynesil AK Parti ilçe başkanı İbrahim Topal, Eynesil AK Parti ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları başkanı Hüseyin Karaal, Eynesil Su Ürünleri Kooperatif başkanı Ahmet Kılıç ve çok sayıda davetli katıldı.

İiftar yemeğinde konuşan Oktay Gül, "Bu akşam sizlerle birlikte olma sebebimiz, malumunuz yerel seçimlerin yaklaşıyor olması ve ülkemizin her yerinde olduğu gibi ilçemiz Eynesil'de de bu sürece girmiş olmamız. Kurumsal kimliği oturmuş ve belli bir düzen içinde çalışan partimizde adaylık süreci hassasiyetle devam etmektedir. Ben de AK Parti Eynesil belediye başkanlığına aday olduğumu beyan edip, partimizin aday adayı olarak karşınızdayım. Bu akşam Özelikle muhtarlarımızın aramızda bulunmasını çok önemsiyorum. Eynesil alan olarak Türkiye'nin en küçük ilçelerinden bir tanesidir. İl özel idarenin köylerimize mutlaka çok önemli ve büyük katkıları olmuş ve olmaktadır. Ne kadar kısıtlı olursa olsun Belediyemizin imkanlarıyla da birçok köyümüzdeki vatandaşlarımızın yüzünü güldürmeye yetecek kapasitemiz ve gücümüz olduğuna inanıyorum. Son 11 yılda AK Parti'nin hizmet ışığıyla ve il genel meclisi üyelerimizin de gayretleriyle yeniden hayat bulan köylerimiz; yeni hizmet döneminde daha kapsayıcı bir anlayışla inşallah çok daha fazla hizmetle buluşması sağlanacaktır. Belediye olarak sağlanacak desteklerin ise bizi daha çok birbirimize bağlayacağına ve mesafeyi ortadan kaldıracağına inanmaktayım" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oktay Gül Ak Parti Giresun Eynesil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title