Haberler

AK Parti'den Es Ağrılılar Derneği'ne AK Parti'den Ziyaret

Ak Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından geçen yıl kurulan Es Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret düzenlendi.

Ak Parti Eskişehir İl Teşkilatı tarafından geçen yıl kurulan Es Ağrılılar Kültür ve Dayanışma Derneği'ne bir ziyaret düzenlendi.

Ziyarete Ak Parti Eskişehir Milletvekili ve Adayı Salih Koca'nın yanında Ak Parti Eskişehir Milletvekili Adayları Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli, Yetkin Tetik ve Ali Demirel de katıldı. Milli Eğitim Bakanı ve Ak Parti Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nabi Avcı, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Emine Nur Günay farklı programları sebebiyle programa katılamadı.

"OTOBÜS PARASINA UÇAKLA SEYAHAT"

Ziyarette ilk konuşmayı gerçekleştiren Ali Demirel 12 yıl öncesini anlattı. 2002 Türkiye'sine eski Türkiye dediklerini aktaran Demirel, "İflas etmiş bir Türkiye vardı. Başbakana yazar kasa fırlatan esnaflar vardı. Borcunu ödeyemeyen insanların kendini yaktığı bir Türkiye vardı. Hastahanelerin durumu ortadaydı. 40-50 kişilik sınıflar vardı. Yollarımızın durumunu anlatmaya gerek yok. Buradan Ağrı'ya gitmek için tek şeritli yollarla saatlerce yolculuk yapıyordunuz. Bunları hepimiz yaşadık ve biliyorsunuz. Artık yollar genişledi ve otobüs parasına uçakla yolculuk edebiliyoruz. Bunları kısa bir hatırlatma olarak söyledim. Diğerlerini zaten sizler de biliyorsunuz" dedi.

"TÜRKİYE'DE MUHALEFET ÇOK ÇİRKİN YAPILIYOR"

Siyasetin herkes tarafından yapılması gerektiğine inandığını söyleyen Yetkin Tetik, muhalefetin Türkiye'de çok çirkin yapıldığını ifade etti. Halkın içinden çıkan bir esnaf olduğunu belirten Tetik, "Eskişehir'in sorunlarını çok yakından biliyoruz. Ne şekilde çözüleceğini biliyoruz" ifadelerine yer verdi.

"BİZ NE YAPACAĞIZ?"

Üçüncü konuşmacı olmanın zor olduğunu söyleyen Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ise, söylenmesi gerekenlerin büyük kısmının söylendiğini anlattı. O sırada son konuşmayı yapacak olan Ak Parti milletvekili ve milletvekili eayı Salih Koca'nın, "Biz ne yapacağız?" sorusu salondakileri kahkahaya boğdu. Biçerli'nin "Sana bişey bırakmayacağım" cevabı ise ortamı neşelendirdi. Türkiye'de Ak Parti ile yakalanan kalkınma ve sosyal adalet ivmesinin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Biçerli, desteklerin sürmesini diledi.

"ANALARIN GÖZYAŞLARI YÜREKLERİNE AKMIYOR"

Konuşmaların sonuncusunu yapan Ak Parti Eskişehir Milletvekili ve milletvekili adayı Salih Koca, çözüm sürecine değindi. Projenin başarıya ulaşmasının bir çok açıdan fayda sağlayacağını anlatan Koca, "Yıllardır süregelen bir sorun. Hiç kimsenin çözmeye dahi el atamadığı sorun. 30-35 yıl boyunca devam etmiş, silahlı mücadeleler ile süregelmiş bir süreç. Binlerce askerimiz şehit olmuş, karşı taraftan belki de yüz binlerce insanın kaybedildiği bir süreç. Kanayan yara devam etmiş, gelen onlarca hükümet çözmek adına bir adım atamamış. Cumhurbaşkanımız ve baştan beri yol arkadaşı olan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu bir süreç başlatmıştır. Çok şükür ki 4 yıldan beri anaların gözyaşları yüreklerine akmıyor. Başlı başına bu bile bizim bir kazancımız. Sadece bu bile yeterli bir hizmettir. Kürt kardeşlerimizin temsilcisi HDP değildir. Bunu açık yüreklilikle söylüyorum. Mecliste HDP'nin 35 civarında bir milletvekili var. Ak Partide Kürt kökenli 75 civarında milletvekili var. Partimizin en üst kademelerinde yer alıyorlar. Aslında Kürt kökenli kardeşlerimizin temsilcisi Ak Parti" ifadelerine yer verdi.

"BÜTÜN PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ"

Ziyaretten oldukça memnun olduğunu aktaran Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şerif Karaca, bütün partilere eşit mesafede olduklarını söyledi. Karaca, "Sayın milletvekilinin gelmesinden gurur duydum. Tüm partilere eşit mesafedeyiz. Ak Parti bugün yaptığı hizmetleri bize anlattı. İnkar edilemeyecek güzel hizmetleri var. Hepsine geldikleri için tek tek teşekkür ederim" değerlendirmesinde bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Biçerli Salih Koca Eskişehir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title