Haberler

AK Parti Balıkesir İl Teşkilatına Ziyaretler

Polis Emeklileri Derneği Balıkesir Şubesi, AK Parti İl Başkanlığını Ziyaret Etti. Dernek Başkanı Adil Çelik, Aynı İsim ve Soyadını Taşıyan AK Parti İl Başkanı Adil Çelik'e Yeni Yönetim Kurulunu Tanıtıp, Çalışmalarından Dolayı Kutladı.

Polis Emeklileri Derneği Balıkesir Şubesi, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Dernek başkanı Adil Çelik, aynı isim ve soyadını taşıyan AK Parti İl Başkanı Adil Çelik'e yeni yönetim kurulunu tanıtıp, çalışmalarından dolayı kutladı.

BAŞKANLAR PİŞTİ OLDU

Polis Emeklileri Derneği'nin ziyaretinde dernek ve parti başkanlarının aynı ad ve soyadını taşımaları esprilere yol açtı. Yan yana gelen Adil Çelik'ler kucaklaşıp birbirlerine başarı dilerken, dernek başkanı Çelik, AK Parti İl Başkanı Çelik'e polis rozeti takıp fahri üye ilan etti. Türkiye Polis Emeklileri Derneği Şube Başkanı Adil Çelik, "Bizi telefonla arayıp da birbirimizin telefonlarını yanıtladığımız, arayan kişiye diğer Adil Çelik'in telefonlarını verdiğimiz çok olmuştur. Hatta birbirimizin yerine tebrik telefonları aldığımız dahi olmuştur. Ben, üç dönem Doğru Yol Partisi'nde ikinci baºkanlık yaptım. Sonra AK Parti kurulunca bıraktım. Ak Parti'ye fiilen de, manen de hizmet ve destek veririm. Bunu da her zaman açıkça belirtiyorum" dedi.

AK Parti İl Başkanı Adil Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirirken, Adil Çelik ile uzun zamandan beri tanıştıklarını, iki başkandan ziyade ağabey-kardeş ilişkisi içinde olduklarını belirtti.

SÜT ÜRETİCİLERİNİN ZİYARETİ

Balıkesir Merkez Süt Üreticileri Birliği de AK Parti'yi ziyaret etti. Birlik başkanı Mehmet Alkan, sadece merkezde bin 200 üyelerinin bulunduğunu, HAYKOP Bölge Birliği'ndeki üyelerle birlikte toplam 3 bin 500 üyeye sahip olduklarını bildirdi. Birlik hizmetleri hakkında bilgiler veren Alkan, "Süt üreticiliği yapan şahısların herhangi bir örgüte, 5200 Sayılı Kanun ve yasa gereği kurulan süt üreticileri birliklerine veya 1163 Sayılı Kanun'aa bağlı kooperatiflere üye olan kişiler hakkındaki uygulamalar gereği, 5.5 Ykrş destekleme veriliyor. Üye olmayanlar, yani, örgütsüz üreticiler ise sadece 3 Ykrş alıyor. Örgütlü üyelere 1.5 Ykrş danışmanlık ücreti (veteriner ve ya ziraat mühendisi desteği), 1.5 Ykrş sözleşmeli kuruluşlara süt ihalesi temin desteği ile birlikte toplam 8.5 Ykrş verilerek, 0.66 Ytl (66 Ykrş) olan sütün litre fiyatı 0.745 Ykrş (66+8.5=74.5 Ykrş) olarak örgütlü Üreticilere geri dönüyor. Bunun için tüm üreticilerimizi süt birliklerine üye olmaya davet ediyoruz" dedi.

Balıkesir Merkez Süt Üreticileri Birliği yöneticileri, destekleme payı ödemelerinin hızlandırılması talebinde bulundu. Bu konunun takipçisi olduklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Adil Çelik, "Destekleme primlerinin bir an evvel ödenmesi için bakanlık nezdinde girişimlerimiz devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda üreticilerimize müjdeli haberler vermek istiyoruz" dedi.

Adil Çelik, yeni bütçe yapılanması nedeni ile söz konusu ödemelerin 2008 yılı ocak veya şubat aylarına sarkabileceğini belirtti.

(YU-)

24.12.2007 14:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title