Haberler

    Ajax, Martino'nun Barça'sını Bozdu: 2-1

    Barcelona'ya karşı üst düzey bir futbol oynayan ve maçın büyük bir bölümünü 10 kişi mücadele eden Ajax, Barça'yı devirerek ikinci tur şansını korudu!

    Gerardo Martino ile şu ana kadar hiçbir resmi maçı kaybetmemiş olan Barcelona'nın 20 maçlık serisi son buldu.

    Ajax'a konuk olan Barça, ilk yarıda sahada büyük bir şoka uğradı. 19. dakikada Ricardo van Rhijn'in pasında kale ağzında topla buluşan Thulani Serero Hollanda temsilcisini 1-0 öne geçirdi.

    21. dakikada ise bu sefer Serero'nun pasında Rhjin, Valdes ile karşı karşıya kaldı ancak İspanyol kaleci zor da olsa bu şutu kurtarmayı başardı.

    33. dakikada Schöne'nin sert şutunda da Valdes başarılıydı. Tecrübeli file bekçisi topu sol doksandan ustaca çelmeyi başardı.

    41. dakikada Viktor Fischer'in de net şutunu kurtaran Valdes, Danny Hoesen'e engel olamayınca Ajax maçta 2-0 öne geçti! İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

    AJAX 10 KİŞİ DİRENDİ!

    İkinci yarıda ise 48. dakikada arkadan müdahele yaparak Neymar'ı yere düşüren Joel Veltman kırmızı kart gördü ve penaltıya sebep oldu. Avrupa turnuvalarında 158. maçına çıkan Xavi, topu ağlara göndermeyi başardı ve skor 2-1 oldu.

    53. ve 57. dakikalarda da Ajax kalesini yoklayan Barcelona, Neymar'ın iki şutunda da çerçeveyi bulamadı. İkinci yarıda Ajax'ın da 10 kişi kalmasıyla birlikte oyunun kontrolü Barcelona'ya geçti.

    78. dakikada Barcelona'nın genç yıldızı Patri, altıpas içinde uygun pozisyonda topu büyük bir farkla sağdan auta gönderdi ve beraberlik şansını tepti.

    81. dakikada ise Gerard Pique'nin kafa vuruşu ağlarla buluşmadı.

    90. dakikada da net bir gol şansından yararlanamayan Barcelona, sahadan mağlup ayrılan taraf oldu.

    Bu maçı kaybeden Barcelona, Gerardo Martino yönetiminde ilk defa mağlubiyeti tadarken, aynı zamanda Arjantinli teknik adamın 20 maçlık yenilmezlik serisi de son buldu.

    Barcelona bu mağlubiyete rağmen 10 puanla gruptaki liderliğini korumayı başarırken, Ajax ise puanını 7'ye çıkardı ve gruptan çıkma ihtimallerini son maça kadar koruma şansını elde etti.

    3. Ajax ile 2. Milan arasında sadece 1 puan bulunuyor.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Ricardo van Rhijn Gerardo Martino Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title