Haberler

Aileden Ünlü Dj'ler

BARIŞ-DOĞUKAN MANÇO

Barış Manço'nun büyük oğlu Doğukan Manço, babasının izinden giderek küçük yaşta müzik çalışmalarına başladı. Amatör olarak DJ'lik yapan oğul Manço, ilk adımını 2008'de babası adına düzenlenen bir etkinlikte attı. Manço, kendi remikslerinden oluşan performanslarını; yurt içi ve yurt dışında sahneliyor.

HANDE YENER-ÇAĞIN KULAÇOĞLU

Pop müziğin en ünlü seslerinden Hande Yener, oğlu Çağın Kulaçoğlu'nu da müzikle iç içe büyütmüş. Çağın da; annesinin yakaladığı başarının da etkisiyle, bu işe girme kararı almış. Genç müzisyen, annesi gibi sahnede şarkı söylemek yerine DJ'lik yapmayı tercih ediyor.

İBRAHİM TATLISES-İDO

Geçtiğimiz yaz müzik eğitimi için Amerika'ya giden İdo, sömestir tatilinde İstanbul'a gelmişti. Boston'da birkaç barda hobi olarak DJ'lik yaptığını söyleyen İdo "Çok güzel bir deneyimdi. Ara sıra babamın şarkılarını da çaldım. Zaten İstanbul'a döndüğümde babamın birkaç şarkısına cover yapmak istiyorum. Aynı zamanda işin, eğitimini aldığım prodüktörlük kısmında olmak istiyorum" demişti. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul'da bir gece kulübünde performans sergileyen İdo'ya, annesi Derya Tuna da, danslarıyla eşlik etmişti.

SEZEN AKSU-MİTHAT CAN ÖZER

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer, müzik kariyerine DJ olarak başlamış ve birçok kulüpte performans sergilemişti. Pis'ton isimli rock grubuyla müzik yaşamına devam eden Özer, bir dönem gece kulübü de işletti.

YURDAER-OZAN DOĞULU

Türk pop müziğinin önemli müzisyenlerinden merhum Yurdaer Doğulu'nun iki oğlu; Ozan ve Kenan Doğulu, babalarının izinden gidiyor. DJ'lik ve aranjörlük yapan Ozan Doğulu'nun, kardeşi Kenan Doğulu'nun yanı sıra birçok ünlü sanatçının albümünde imzası bulunuyor. Ozan Doğulu, kendi projesi olan 'Ozan Doğulu Live Project'e de çeşitli mekanlardaki performanslarıyla devam ediyor.

DÜNYA YILDIZLARININ DJ ÇOCUKLARI

MADONNA-DAVID

Madonna'nın 7 yaşındaki evlatlık oğlu David de annesinin izinden gidiyor. Ancak o kendisine kariyer olarak DJ'liği seçecek gibi görünüyor. İlk olarak annesinin Philadelphia'da verdiği konserde DJ setinin başına geçen David, seyircilerden tam not aldı. Küçük David, bu işten keyif almış olmalı ki; yine annesinin Los Angeles'ta verdiği konserde DJ setinin başına geçti.

TOM CRUISE-CONNOR

Hollywood'un en ünlü aktörlerinden Tom Cruise'un oğlu Connor, film piyasası yerine müzik dünyasını tercih etti. İngiltere'de Chinawhite adlı gece kulübünde DJ'lik yapan 17 yaşındaki Connor, DJ'likte istediği başarıyı şimdiden yakalamış gibi görünüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Mithat Can Özer Doğukan Manço Ozan Doğulu İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title