Haberler

Aile üyeleri mutfakta yemek yerken, evi soyan hırsızlar kameralara yakalandı

Güncelleme:

Pendik'te akşam saatlerinde mutfakta yemek yiyen ev sahibine aldırmayan hırsızlar balkondan girdikleri evden bir miktar ziynet eşyası alarak kaçtı.

Pendik'in binanın giriş katında bulunan daireye giren hırsızlar, içeride ev sahiplerinin olmasına aldırış etmeden içeride bulunan değerli eşyaları çalıp kaçtı. Soyulduklarından habersiz mutfakta yemek yiyen ev sahipleri ise komşularının uyarısı ile gerçeği anladı.

Olay dün saat 20.00 sıralarında Güzelyalı Mahallesi'ndeki 5 katlı bir binanın giriş katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sağlık çalışanı olan Simran Hüseyinli iş dönüşü mutfakta ailesi ile birlikte akşam yemeğini yedikleri sırada kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi giyinme odasında bulunan balkon kapısını tornavida ile açarak içeri girdi. Bir kişi balkon önünde gözcülük yaparken, bir kişi de içeri girdi. Odada bulduğu bir miktar ziynet eşyasını alarak dışarı çıktı. Hırsızlar geldikleri gibi olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINDA

Hırsızlık olayının yaşandığı anlar binanın güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde cerrahi maske takan iki kişi yan binanın merdivenlerinden atlayarak apartman bahçesine girdiği görülüyor. Ardından mutfak penceresinin önünden eğilerek geçen hırsızlar balkonun önüne gelince bir kişi demirlere tırmanırken bir kişi de gözcülük yapıyor.

Aile üyeleri mutfakta yemek yerken, evi soyan hırsızlar kameralara yansıdı

BELİNDEKİ TABANCAYI ÇIKARARAK ARKADAŞINA VERDİ

Balkonun demir korkuluklarına tırmanan zanlının rahat hareket etmesini engelleyen tabancayı belinden çıkararak arkadaşına verdiği görüntülere yansıyor. Görüntülerde içeri giren zanlı bir müddet sonra dışarıda bekleyen arkadaşına bir torba attıktan sonra tekrar içeri giriyor. Bir müddet sonra girdiği balkondan dışarı çıkan hırsız, kendisini bekleyen arkadaşı ile birlikte olay yerinden uzaklaşıyor.

KOMŞU ŞÜPHELENİNCE GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Görüntülerde zanlılar apartman kapısından çıktıkları esnada bir bina sakini ile karşılaştıkları görülüyor. Apartmandan çıkan iki kişiden şüphelenen komşu arka tarafa giderek balkonu kontrol ediyor. Bu sırada ev sahibi Simran Hüseyinli de giyinme odasını kontrol edince soyulduklarını fark ediyor.

Aile üyeleri mutfakta yemek yerken, evi soyan hırsızlar kameralara yansıdı

YAN APARTMANIN KORKULUKLARINDAN ATLAYIP GİRİYORLAR

Ev sahibi Simran Hüseyinli yaşananları, "Saat akşam 19.56 geçiyordu, biz evde balık yapıyorduk. Yan odaların kapılarını kapattık koku evin içine yayılmasın diye. Televizyonda da müzik açıktı. Biz yemek yerken arka tarafta giyinme odası var, cam üstten açıktı. Oraya ilk başta geliyorlar önce keşif yapıyorlar, sonra yan apartmanın korkuluklarından atlayıp giriyorlar. Bir kişi gözetmenlik yaparken, diğer kişi odaya giriyor. Odada dolapları karıştırıyor, elbiseleri yere atıyor, bir şey bulamıyor. Daha sonra masanın üstünde bir kap var o kabın içinden 2 tane altın yüzük ve altın saati alıyor. Çıkarlarken üst kattan bir çocuk görüp annesine sesleniyor. O sırada marketten gelen teyzesi de kapıda karşılaşıyor. Durumlarından şüphelenince bize seslendi, biz de kontrol edince giyinme odasına girdiklerini fark ettik" şeklinde anlattı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri şahısların kimliğini tespit etmek için apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Olay yeri inceleme ekipleri hırsızlık olayının yaşandığı yerde çalışma yaptı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Aile üyeleri mutfakta yemek yerken, evi soyan hırsızlar kameralara yansıdı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güzelyalı Mahallesi Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Sener4ever:

Güpe gündüz ayaginizdaki donu calar bunlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title