Haberler

Ağrı Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

2015 Genel Seçimlerinde Ağrı’dan Milletvekili seçilen Hakların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekilleri Berdan Öztürk, Dirayet Dilan Taşdemir ve Mehmet Emin İlhan mazbatalarını aldı.

2015 Genel Seçimlerinde Ağrı'dan Milletvekili seçilen Hakların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekilleri Berdan Öztürk, Dirayet Dilan Taşdemir ve Mehmet Emin İlhan mazbatalarını aldı.

Ağrı Adliyesi il seçim kurulundan 3 milletvekili mazbatalarını alırken, HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, Ankara'da olduğu için yerine mazbatasını HDP Ağrı milletvekili Berdan Öztürk aldı. İl Seçim Kurulu Müdürlüğünden alınan mazbatalar partililer tarafından takdim edildi. Mazbatalarını aldıktan sonra Adliye Sarayı önünde basın açıklaması yapan HDP milletvekili Dirayet Taşdemir, "Dört milletvekili arkadaşımızla mazbatalarımızı aldık. Halkımıza ve haklarımıza hayırlı olsun diliyoruz. Hepinizin bildiği gibi partimiz HDP hem Türkiye hem de Ağrı genelindeki seçim de büyük bir zafer ile çıktı. Şunu gösteriyor ki haklarımız iradesini barıştan ve demokrasiden yana koydu. Kürt sorununun demokratik çözümünden yana koydu. Bizlerde bu halkın hizmetkarları, bu halkın gönüllüleri, çalışanları ve vekilleri olarak halkımız ile birlikte tüm alanlarda mücadele yürüttük. Bu halkımızın demokrasi ve barış mücadelesini bugünden sonra da parlamento da yürüteceğiz. Halklarımızın umudu olan barışın mutlaka halkımıza armağan edeceğimizi ifade ediyorum. Tekrardan bizlere bu gururu yaşattıkları için Ağrı halkına teşekkür ederiz" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Emin İlhan Dirayet Taşdemir Berdan Öztürk Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title