Haberler

Agc'den İha'ya 2 Ödül

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 'Geleneksel Ödül Töreni'nde İhlas Haber Ajansı’na (İHA) iki ödül birden verildi.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) 'Geleneksel Ödül Töreni'nde İhlas Haber Ajansı'na (İHA) iki ödül birden verildi. İHA Nazilli Muhabiri Ümit Özmen Günlük Kitle Basın Organları Kategorisi "Spor Fotoğraf" dalında ve İHA Aydın Muhabiri Mehmet Sarıkaya ise AGC Teşvik Ödülleri Kategorisi dalında ödüle layık görüldü.

Geleneksel olarak düzenlenen AGC basın ödülleri dağıtım töreni bu yıl Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu'nda yapıldı. Törene Aydın Vali Yardımcısı Alper Faruk Güngör, TBMM İdare Amiri ve Aydın MHP Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Uzunırmak, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, MHP Efeler Belediye Başkan Adayı Recep Taner, CHP Efeler Belediye Başkan Adayı Mesut Özakcan, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, MHP Aydın İl Başkanı Fevzi Köse, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Selahaddin Çetindoğan, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ile birlikte çok sayıda davetli ve gazeteci katıldı. Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz, törende gazeteciliğin tanımını yaparak, eline fotoğraf makinesi geçirip defter kalem tutan herkesin gazeteci olarak görülmemesini istedi.

Gecede, 'Paylaşılamayan aşk- futbolda hırs-kaybın çığlığı' adlı fotoğrafıyla ödüle layık görül İHA Nazilli Muhabiri Ümit Özmen ödülünü Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Selahaddin Çetindoğan'ın elinden alırken, AGC Teşvik Ödülleri Kategorisi dalında ödüle layık görülen İHA Aydın Muhabiri Mehmet Sarıkaya ise ödülünü Fox Ana Haber Spikeri Fatih Portakal'ın elinden aldı. İHA Bölge Müdürü ve AGC Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kılınç da Ege Havadis Gazetesi'nin sahibi Can Karabulut'u ödülünü teslim etti.

Öte yandan, ödül töreni Aydınlı gazetecilerin hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İhlas Haber Ajansı Ümit Özmen Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title