Haberler

Mahkeme salonunu buz kestiren anlar! Cezaevindeki kardeşinin karısıyla ilişki yaşadığını itiraf etti

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde meydana gelen olayda, Sami Kumaş isimli şahıs, ağabeyiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği eşini spor salonunda yaralamıştı. Olayın bugün görülen davasında, Kumaş'a iyi hal indirimiyle 2 yıl 3 ay ceza verilirken, olayın odağındaki ağabey de kardeşinin karısıyla duygusal ilişkisi olduğunu itiraf etti.

Kocaeli'nin İzmit ilçesinin Kozluk Mahallesi'ndeki spor salonunda 24 Aralık 2018'de meydana gelen olayda cezaevinden izinli olarak çıkan Sami Kumaş, bir süreden ağabeyiyle ilişki yaşadığından şüphelendiği eşi G.K.'yi pompalı tüfekle dizinden vurarak yaraladı.

İLİŞKİ YAŞADIĞINI İTİRAF ETTİ

Olay sonrası polis ekiplerince gözaltına alınan Kumaş, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili görülen duruşmada Sami Kumaş'ın ağabeyi K.K., kardeşinin eşiyle duygusal ilişki yaşadığını itiraf etti.

"FELÇİ ANNEM VE OĞLUMUN BANA İHTİYACI VAR"

Kocaeli 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde davanın karar duruşması bugün görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Sami Kumaş, SEGBİS ile katılırken, avukatlar da salonda hazır bulundu. Karar öncesi son sözü sorulan sanık Sami Kumaş, "Benim bakmakla yükümlü olduğum oğlum ve felçli annem var. Onların bana ihtiyacı var. Bir anlık sinirle yaptığım bir şeydi. Bir daha böyle bir şey yapmam mümkün değil. Pişmanım" dedi.

2 YIL 3 AY HAPİS CEZASI ALDI

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, Sami Kumaş'a haksız tahrik altında 'kasten yaralama' suçunu işlediği gerekçesiyle ceza verilmesine hükmetti. Sanığa 'kasten yaralama' suçu nedeniyle verilen 3 yıl hapis cezası, haksız tahrik indirimi ile 2 yıl 3 aya düşürüldü. Olay tarihinden bugüne kadar tutuklu kaldığı süre ile cezanın infazının tamamlandığını belirleyen mahkeme heyeti, Sami Kumaş'ın tahliye edilmesine karar verdi.

Mahkeme salonunu buz kestiren anlar! Cezaevindeki kardeşinin karısıyla ilişki yaşadığını itiraf etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Aralık Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Ahmet Kotan:

Yine erken tahliye yine iyi hal indirimi yahu biz suç islemiyoruz diye suç mu işliyoruz

46
66
yanıtYanıtla
Atilla İlhami:

AhmeT kOTAN. Sen daha boşanmadığın yani hala nikahındaki karınla arkadaşını aynı evde yakaladığında görmemiş gibi mi yapacaksın ?

yanıt11
yanıt2
Serdar Akdeniz:

Atilla sanırım görmemiş gibi yapacak... Kafalarına sıksada bence haklı.. Cezasını bilemem ama haklı yani...

yanıt4
yanıt0
HAKAN ARSLANOĞLU:

Yengeye yürüme olayını ilk Behlül başlattı. Tüm suçlu Behlül..

89
4
yanıtYanıtla
Duman :

Adelet yok hakim savci olmasin bosuna para vermiyelim

79
11
yanıtYanıtla
Haci Taştan:

O kapıda yazan adalet kalmadı kimse inanmıyor artık. Paran kadar adalet var

63
9
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Sosyal medyadaki gücün kadar adalet var

yanıt9
yanıt2
tövbekar 34:

sen devlet olarak zinayi suc olmaktan cuikarirsan bu gibi olaylarin günahina ortaksin demektir

52
8
yanıtYanıtla
senar:

pislikler

50
1
yanıtYanıtla
tarafsızgörüş:

İslami davranışlar kurllardan uzaklaşınca, kimin eli kimin cebinde belli değil durumu oluştu.

27
14
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title