Haberler

Acılı Aile bebeklerini mezarında bulamadı! Baba "Eniştem Çıkarmış" Diye Feryat Etti

Güncelleme:

Adıyaman'da bir hafta önce defnedilen 42 günlük bebek ailesinden habersiz mezarından çıkartılarak başka yere gömüldü. Acılı baba "Eniştem çıkarmış, insanın nasıl vicdanı sızlamaz" diye konuştu.

Adıyaman'ın Besni ilçesinde bir hafta önce defnedilen bebeği ailesinden habersiz mezarından çıkartılarak başka bir yere gömüldü. Yaşanan olayın nedeninin mezar yeri tartışması olduğu ortaya çıktı.

BEBEĞİ 21 YIL BEKLEDİLER

Adıyaman'ın Besni ilçesinde 21 yıllık evli çift Ali Bozköse ile Gülay Bozköse'nin bebekleri olmuyordu. Çiftin 21 yıl sonra bebekleri dünyaya geldi. Erken doğumdan dolayı 42 gün boyunca hastanede tedavi altına alınan olan bebek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acılı aile 21 yıl boyunca bekledikleri bebeklerine Yusuf Salih ismini verdi. Yusuf Salih isimli bebek hayatını kaybedince Besni Hıra Mezarlığında toprağa verildi.

MEZARI ZİYARET ETTİKLERİNDE YERİNDE BULAMADILAR

Acılı aile taziyeleri kabul edip, bir haftanın sonunda çocuklarının mezarını ziyarete gittiklerinde hayatlarının şoku ile karşılaştı. Çocuklarının mezarının açıldığını fark etti. Acılı aile durumu polise bildirdi. Acılı baba Ali Bozköse, Yusuf Salih ismini verdikleri bebeklerini kucaklarına bile alamadan Hıra Mezarlığına Besni Belediyesinin kendilerine gösterdikleri yere aynı gün defnettiklerini söyledi.

ENİŞTESİ 3 KİŞİYLE BERABER MEZARI DEĞİŞTİRMİŞ

Baba Bozköse, "Bebeğimizi defnettikten 8 gün sonra geldiğimizde mezarın açıldığını fark ettik. Durumu polise bildirdik. İfademde de eniştem M. B.'den şüphelendiğimi söyledim. Eniştem mezarı yerini kendisinin değiştirdiğini söyledi. Polislerle birlikte gelerek çocuğumu tekrardan gömdüğü yeri söyledi. Bizde bebeğimizi oradan aldık ilk mezar yerine tekrar defnettik. Mezarın yerini eniştem M.B. ile 3 kişi değiştirmiş. Mezarın yerini neden değiştirdi bilmiyoruz. Eğer o mezarın üstü dağılmasa ben fark etmeyecektim, yıllarca gelip boş mezara ağlayacaktım. Bu sadece mezar hırsızlığıdır, çocuk hırsızlığıdır.

"HERKES CENAZESİNİ 1 KERE GÖMER, BEN 3 KERE GÖMDÜM"

Dün geldik ki mezar tahrip olmuş, içini taşlarla doldurmuşlar, başındaki taşları söküp atmışlar, üzerinde dolanmışlar. 42 günlük bir bebek mezarından neden çıkartılır, Ben hala olayın şokundayım. Biz eşimle bu bebeği 21 sene sonra bulduk. 21 senedir biz her yolu denedik. En son Allah bunu verdi, oda vefat etti. Herkes cenazesini 1 kere gömer, ben 3 kere gömdüm" dedi.

"42 GÜNLÜK BEBEK MEZARINDAN NASIL ÇIKARILIR?"

Baba Bozköse mezar yerine kendisinin belirlemediğini kaydederek, "Ben çocuğumu buraya gömeceğim demedim. Ben çocuğum vefat ettikten sonra Besni Belediyesini arıyorum, belediye gelip yer kazıyor ve bende çocuğumu gösterilen yere gömüyorum. Burada birilerine herhangi bir kasıt yok. Bir insan nasıl olur da 42 günlük bebeği mezarından çıkartarak başka yere gömer? Çocuğumu mezardan çıkartırken birisi diyemez mi, biz ne yapıyoruz, biz mezardan çocuk çalıyoruz, Bir insanın vicdanı sızlamaz mı? Bu kişilerin en ağır cezayı almaları için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. Yaşanan olay sonrasında gözaltına alınan M.B isimli şahıs ve diğer üç kişi ifadeleri alındıktan sonra adli makamlarca serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yusuf Salih Adıyaman Gülay Besni 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

ARTO:

böyle manyak kişiler ortada gezmemeli tıpkı bu enişte gibi ne demeye mezarın yerini değiştirdin sanane be adam

20
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yazıklar olsun beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

16
0
yanıtYanıtla
eser:

Türkiye`de ne insana, ne de hayvana saygi var. Paran varsa adamsin ve hala hic bir sey degismemis ülkede.

11
1
yanıtYanıtla
made in akp:

welcome to new turkey

1
3
yanıtYanıtla
BARIS:

Salakca yorum

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

YİNE ADANA DEĞİLL FARKINDAYSAN ADIYAMAN BESNİ KARDEŞŞ. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title