Haberler

Adem Güney: "Millet Ne Derse O"

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, “Milletvekili olunca yüzüm güleç olacak, kaşlarım çatık olmayacak.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, "Milletvekili olunca yüzüm güleç olacak, kaşlarım çatık olmayacak. Vatandaşı unutmayacağız. Vatandaş asıl patrondur. Biz vatandaşın vermiş olduğu yetkiyle milletvekilliği yaptığımızı unutmayacağız" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, AK Parti Vezirköprü İlçe Teşkilatı ile yemekte bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, eski ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu, mahalle başkanları ve köy temsilcileri katıldı.

Geçen günlerde parti il binasında coşkulu bir şekilde aday adaylığını açıklayan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, seçim çalışmalarına hız verdi. Vezirköprü'ye ziyaret gerçekleştiren Aday Adayı Av. Adem Güney, ilk olarak ilçe parti binasında ziyaret gerçekleştirerek yönetim kurulu üyeleri ile istişarede bulundu. Ardından Tarihi Bedesten Çarşısı'nda bulunan tarihi restoranda verilen yemekte Adem Güney, teşkilat üyeleri ile tek tek sohbet etti.

Yemeğin ardından ilk olarak konuşma yapan İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, "7 Haziran'da Türkiye yeniden kendi hükümetini ve kendi yöneticilerini seçmek için sandık başına gidecek. Kendisi de önemli süreçte ben de aday adayıyım, ben de bu süreçte memleketime hizmet etmek istiyorum diye yola çıkmış ağabeyimiz Adem Güney'e, öncelikle bu yolculuğunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

7 Haziran'da milletvekilliği genel seçimleri olduğunu söyleyen Adem Güney, "Bu seçimler nedeniyle biz yola çıktık. İlk ziyaret ettiğim ilçe İlkadım ilçesi. İlkadım'dan sonra 2'inci ziyaret ettiğim ilçe Vezirköprü ilçemiz. Bu davetimize katıldığınızdan dolayı sonsuz şükranlarımızı teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Biz il başkanlığı yaptık çok geldik gittik. Vezirköprü ilçesinin bizim gönlümüzde ayrı bir yeri vardır. Hakikaten tarihi bir ilçemiz, tarihi mekanda da bu toplantıyı yapıyoruz. İnşallah cenabı Allah bize nasip eder de Ankara'ya gidersek böyle güzel eserleri bizde yapacağız. Bizden sonraki nesillerde bizi hayırla yad ederiz inşallah" şeklinde konuştu.

Aile hayatı, iş hayatı ve siyasi hayatı hakkında bilgi veren Güney, "Osmanlı'nın dirilişini yeniden Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki bu ekip dünyaya gösteriyor. Dünya şu anda hamdolsun Türkiye'yi örnek alıyor, Türkiye'yi izliyor. AK Parti zihniyeti, fikriyatı bir siyasi parti hareketi değildir, birilerinin başbakan olması, bakan olması, milletvekili olması, belediye başkanı olması, meclis üyesi olması değildir. Hakkın hakimiyeti için verilen mücadelenin adıdır. Gücün, kuvvetin değil hakkın ve haklının korunması, üstün tutulması için verilen mücadelenin adıdır AK Parti. Biz AK Parti döneminde burada il başkanlığı yaptık. Dertli olan konuşan insanı dinledik. Yeniden dinleyeceğiz. Milletvekili olursak insanlarla göz göze geleceğim sessiz mekanları tercih etmeyeceğim, 3-5 kişinin etki alanına girmeyeceğim, yüzüm güleç olacak kaşlarım çatık olmayacak. Biz milletvekili olduk diye vatandaşı unutmayacağız. Vatandaş asıl patrondur. Biz vatandaşın vermiş olduğu yetkilerle burada milletvekilliği yaptığımızı unutmayacağız. Vezirköprü'nün hakkın ı korumak kollamak bizim boynumuzun borcu olmalı. Kutlu başlanılan bu yolda mutlu olunacaksa insan olmanın gereği yapılacak. İnşallah sizde bir yanlışım olduğu zaman lütfen beni düzeltin. Geldiğimiz bu süreçte önümüzde yapılacak olan 7 Haziran 2015 genel seçimleri için bilgi, birikim ve tecrübelerimi, genel merkezimizin aday göstermesi halinde ve seçilmemiz durumunda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde şehrim olan Samsun ve Vezirköprü ilçesinde kullanmak istiyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vezirköprü Adem Güney Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Emekçi Ali.:

sen millet vekili olursan ölene kadar emekli maaşı alacaksın, sana bütün devlet dairelerinin kapıları tamamen açık olacaktır. bir alen yağda bir elin balda olacaktır bunu sende biliyorsun ki meclisteki 550 millet vekili sadece ve sadece kendine çalışıyorlar, dost ve akrabalarını işe sokuyorlar, lale devrini yaşıyorlar, sende öyle yaşamak istiyorsun bunu bende biliyorum sende biliyorsun ve bütün halkımız da biliyor lütfen kimseyi kandırmaya çalışma.

0
0
yanıtYanıtla
Emekçi Ali:

sen millet vekili olursan ölene kadar emekli maaşı alacaksın, sana bütün devlet dairelerinin kapıları tamamen açık olacaktır. bir alen yağda bir elin balda olacaktır bunu sende biliyorsun ki meclisteki 550 millet vekili sadece ve sadece kendine çalışıyorlar, dost ve akrabalarını işe sokuyorlar, lale devrini yaşıyorlar, sende öyle yaşamak istiyorsun bunu bende biliyorum sende biliyorsun ve bütün halkımız da biliyor lütfen kimseyi kandırmaya çalışma.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title