Haberler

Adana Demirspor İlk Yarıyı 22 Puanla Kapadı

Güncelleme:

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Tekden Denizlispor'u 3-2 yenen Adana Demirspor, son haftayı bay geçerek ligin ilk yarısını 22 puanla kapattı.

PTT 1. Lig'in 18. haftasında Tekden Denizlispor'u 3-2 yenen Adana Demirspor, son haftayı bay geçerek ligin ilk yarısını 22 puanla kapattı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, 3-0 olana kadar maçı kazanma adına gerekli şeyleri yapmadıklarına dikkat çekerek, "Bazen disiplinden kopmamız oldu, bazen kaybettiğimiz ve şanssız olduğumuz durumlar oldu. Yenmemesi gereken golleri takım olarak yedik. Devamında ise takımın isteğini gördük. Baştan olması gereken istek, 3-0'dan sonra ortaya çıktı. Arkadaşlarımız gerektiğinde neler yapabileceklerini gösterdiler ve ilerisi için umut verdiler. Yine 3-3 olabilirdi. 4-3 olabilirdi. Risk aldığımız pozisyonlarda gol de yiyebilirdik ama gol pozisyonlarına Adana Demirspor'dan biraz daha fazla girdiğimizi düşünüyorum. Ancak skor olarak Adana Demirspor bizden daha fazla gol attı ve maçı kazandı" dedi.

Tekden Denizlisporlu oyuncu Mehmet Cansın Çiçek ise, sahada iyi bir mücadele olduğunu belirterek, "İlk yarı hocamızın istediklerini sahaya yansıtamadık. İkinci yarı 3-0 olduktan sonra çok iyi mücadele gösterdik. Maçın 3-0'da bitmediğini gösterdik. 3-2'i yakaladık. Öne de geçebilirdik. Ama olmadı. Şans bizden yana değildi. Rakip iyi mücadele etti. Onları tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

ADANA DEMİRSPOR CEPHESİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Müsabakanın geneline baktığımız zaman 3-0'a kadar arzu ettiğimiz tempolu, ne yaptığını bilen bir Adana Demirspor vardı. Fakat 3-0'dan sonra futbol içerisinde bir anda oyundan kopuyorsunuz. Buna futbolun doğasında olan hatalar zinciri diyelim. Müsabaka berabere de bitebilirdi. Şartlar ne olursa olsun 3 puan alarak devreyi kapatmamız bizim için iyi oldu. İşin doğrusu 25'li puanlarda bitiririz diye düşünüyordum. Evdeki hesap çarşıya uymadı işin doğrusu. Ama geldiğimiz noktada kötü değil" diye konuştu.

Adana Demirspor'un kaptanı Efe İnanç, şuanda hedeflenilen yerden uzak olduklarını kaydederek, "Biraz daha kendimize olan güveni arttırmak ve de üst taraflara ilerlemek açısından çok iyi bir skor oldu. 78 dakikada 3-0 önde götürdüğümüz bir maç ama bazen futbol rehaveti kaldırmıyor. 78 dakika bir pozisyon vermeden oynadığınız karşılaşma 3-3 bitebilecek bir maç haline geliyor. Ama ne olursa olsun bugün kazanmak önemliydi. Bugün maç 3-3 bitse herkes büyük bir hayal kırıklığı yaşardı" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Adana Demirspor Özcan Bizati Denizlispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title