Haberler

Survivor'da Deprem! Semih ya da Zafer Diskalifiye Olabilir

Güncelleme:

Acun Ilıcalı bu akşam acil olarak Survivor ada konseyini topluyor. Yarışmada birbirine giren Semih Öztürk veya Zafer Mete diskalifiye olabilir.

Survivor adasından gelen haberlere göre Semihle Zafer arasındaki olay diskalifiye olmalarına sebep olabilecek kadar büyük. İkilinin kavga ettikleri ve birbirlerine şiddet uyguladıkları söyleniyor.

ACUN, GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİP KARAR VERECEK

Semih ve Zafer arasındaki olayın görüntülerinin olduğu öğrenildi. Acun Ilıcalı olayın görüntülerini izleyip kararını bu akşam ada konseyinde açıklayacak.

"GÖRÜNTÜLERİ İZLEME ŞANSIMIZ OLMADI"

Acun Ilıcalı Semih Zafer olayıyla ilgili şu bilgileri verdi: "Hiç tasvip edemeyeceğimiz ve olmaması için çok çaba gösterdiğimiz bir olay yaşandı Semih ve Zafer arasında. Şu anda Semih ve Zafer burda değil. Şu anda görüntüleri izleme şansımız olmadı.

"BU GERİLİM BAŞKA BİR BOYUTA GEÇTİ"

Malesef çok yorum da yapamıyorum. Oturup görüntülere bakılıp bir değerlendirme yapılması gerekiyor. Görüntüleri seyredip ona göre bir karara varacağız. O kararı da acil durum konseyi yapıp orda size açıklarız. Hiç tasvip etmediğimiz bir gerilim vardı malesef... Bu gerilim başka bir boyuta geçti. Size verebileceğim bilgi şu anda bu kadar.

"ACİL DURUM KONSEYİ TOPLANIYOR"

Yarın akşam (bu akşam) acil durum konseyi olacak. Görüntüleri izleyip kararımızı verip size açıklayacağız. Şu andaki durum hemen karar verebileceğimiz durum değil."

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Acun Ilıcalı Komik - İlginç Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title