Haberler

Acun Ilıcalı'dan, Cemal Can'a gizli gizli yemek veren Ardahan'a terleten şaka

Güncelleme:

Survivor yarışmacılarından Ardahan, kazandığı yemek ödülündeki bir adet jelibonu gizli gizli Cemal Can'a verirken yakalandı. Dün akşam yayınlanan bölümde bu konuyu ele alan Acun Ilıcalı ise Ardahan'a ceza vereceğini söyleyerek şaka yaptı.

Survivor 2020'nin geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı bir ekip arkadaşıyla Nisa ile Evrim'le voleybol oynadı. Acun Ilıcalı'nın ekibini destekleyen yarışmacılar maçın kazanılmasının ardından yiyecek ve şekerleme dolu bir yemek ödülüne sahip oldu. Ödülü kazanan Ardahan ise yasak olmasına rağmen yemeğini Cemal Can ile paylaştı.

CEMAL'A JELİBON VERİRKEN YAKALANDI

Evrim-Nisa ile Acun Ilıcalı-İrem Kanan arasında bir voleybol maçı yapıldı. Cemal Can dışındaki tüm yarışmacılar Ilıcalı'nın takımını tuttu. Acun Ilıcalı, oyunu kaybeden Evrim ve Nisa'ya jest yaparak kendilerinin de ödülden yararlanabileceğini söyledi. Ancak Evrim ve Nisa kendilerini destekleyen Cemal Can'ın ödüle dahil edilmeyen tek kişi olacağını öğrenince teklifi kabul etmedi. Bunun ardından Nisan, Evrim ve Cemal Can dışındaki yarışmacılar ödülün sahibi oldu. Kendi barakalarında ödüllerine kavuşan yarışmacılardan Ardahan ise Cemal Can'ın yanında yemek yiyemeyince yorgan altından bir adet jelibon uzattı. İkilinin bu anları ise kameralara yakalandı.

Acun Ilıcalı'dan Cemal Can'a gizli gizli yemek veren Ardahan'a terleten şaka

ACUN'UN ŞAKASI HERKESİ KORKUTTU

Dün akşam yayınlanan ada konseyinde Ardahan hakkında konuşan Acun Ilıcalı, olayın kameralara yansıdığını ve bir yaptırım yapılacağını söyledi. Konseyde konuşan Cemal Can Ardahan'ın kendisine uzattığını jelibonu yemediğini Nisa ve Evrim'e paylaştırıp verdiğini söyledi. Ilıcalı ise kural ihlali yapan Ardahan'a bir ceza vereceklerini söyleyerek herkesi korkuttu. Ardahan'a şaka yapmak isteyen Acun Ilıcalı, 2 ödülden yararlanamayacağını söyledi. Ilıcalı, Ardahan çok üzülünce şakayı uzatmadı ve ceza verilmeyeceğini belirtti. Eğlenceli dakikaların yaşandığı bu anlarda morali bozulan Ardahan ise terler içinde kaldı.

Acun Ilıcalı'dan Cemal Can'a gizli gizli yemek veren Ardahan'a terleten şaka

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Ardahan Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (10)

saçma işler:

insanlık yapmış işte boş haberler bunlar

10
3
yanıtYanıtla
...:

ORASI YARIŞMA FARK ETTİYSEN MİLLET ENAYİMİ AÇ DURURKEN

yanıt4
yanıt1
Adinizi yaziniz:

Hala ac durduklarina inananlar var

yanıt3
yanıt1
ÇUKUROVALI:

Gözlerimden yaş geldi , hemşerim biliyün mü sana çok güldüm . İyi kalpli kardeşim benim . Bu güzel huyun hiç eksilmesin .

10
0
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Pekiyi Zeki Mürende bizi görecekmi...

2
1
yanıtYanıtla
WWW:

kapa çeneni

yanıt1
yanıt0
Yanıyorsun:

Fuat abiiii

yanıt0
yanıt0
Hamido:

Hamido arkan çukur dikkat et

yanıt0
yanıt0
Turan IŞIK Manisa Gazeteci:

Acun Bey öncelikle sizlere teşekkür ediyorum tabii yapmış olduğunuz ve sonradan açıkladığımız şaka Bizler de heyecanlandırdı sizin o güzel kalbin izle sonundaki açıklamada arkadaşlar da rahatladı bu arada şansınızın ailenizin ve Tüm arkadaşların Ramazan larını Mübarekler sağlıklı günler diliyorum kazasız belasız ülkemize dönün Turan Işık sevgilerle

0
0
yanıtYanıtla
manisa tarzanı:

ya sen şakamısın :)

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title