Haberler

Acun Ilıcalı, Alper Baycın'ın Öldürülmesi Sonrası Dominik'e Alternatif Aramaya Başladı

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kameramanlarından Alper Baycın'ın bıçaklanarak öldürülmesi olayından sonra Dominik'e alternatif bir yer aramaya başladı.

Milliyet'ten Ali Eyüboğlu, bugün kaleme aldığı yazıda izlenme rekorları kıran Survıvor yarışması için Acun Ilıcalı'nın Dominik'ten başka alternatif bir yer aradığını yazdı.

ALPER'İN ÖLÜMÜ DERİNDEN ETKİLEDİ

Eyüboğlu, 24 yaşındaki Alper Baycın'ın gaspçılar tarafından bıçaklanarak öldürülmesi olayının başta Acun olmak üzere Acun Medya çalışanlarını derinden etkilediğini ifade etti.

İşte Ali Eyüboğlu'nun yazısındaki o bölüm;

'Survivor'ın reji ekibinden 24 yaşındaki Alper Baycın'ın gaspçılar tarafından bıçaklanarak öldürülmesi, başta Acun Ilıcalı olmak üzere Acun Medya çalışanlarını derinden etkiledi ve ekip Dominik'e alternatif arayışına başladı.

DOMİNİKLİLER EL ÜSTÜNDE TUTUYORDU

Acun Medya, 10 yıldır Dominik Cumhuriyeti'nin Les Terrenas bölgesinde çekim yapıyordu ve değil güvenlik, hiçbir sorun yaşamıyordu. Üstelik Dominikliler, her yıl kendilerine iş istihdamı sağlayan, prodüksiyon için milyon dolarlar harcayan 'Survivor' ekibini el üstünde tutuyordu.

ACUN MEDYA DÜNYAYA AÇILDI

Acun Medya, eskiden Dominik'te sadece 'Survivor Türkiye'nin çekimlerini yapıyordu. Programın reyting başarısı, Acun Medya'yı dünyaya açtı. Ekip, artık Dominik'te sadece Türkiye ve Yunanistan için 'Survivor'ı değil, beş ülkeye formatı kendilerine ait 'Exathlon'u da çekiyor.

YENİ YER ARAYIŞINA BAŞLADI

Çalışan sayısı bin 750'yi bulan Acun Medya, doğal olarak kendilerine daha güvenli yer arayışı içine girdi. Yine hava sıcaklığının pek değişmediği Ekvator kuşağına yakın, uçakla ulaşımın kolay olacağı bir ülke veya ada olacak burası...

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dominik Cumhuriyeti Acun Ilıcalı Alper Baycın Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500

Yorumlar (52)

ismail bilir:

WANLI ben bir partinin encümeniyim aylık gelirim kira gelirim partiden gelirim 25 30 bin lira kızım amerikada okuyor oğlum bale eğitmeni yani siz gibi çulsuz cahil değilim elit insanım sizin gibi sıradan insanlarla tartışamam önce benim kadar zengin elit ol sonra gel bak yazlığımda eşlerim ile birlikte tatildeyim sen nerdesin çulsuz

0
34
yanıtYanıtla
1461:

vay Heyvan İSMAİL BİLİR vay haramzade dingil ismail

yanıt16
yanıt2
cücük remazan:

İS MA İL. . . . ılılılılılılı İS MA İL. . . ılılılılılı İsmail bir tuhaf adamdır, üç kuruş için hesap sorandırUyanık geçinir amma yalandır, tüm mal varlığı cebinde Olandır Liseyi 6 senede bitirmiş, cin gibi çocuk bizim ismail Neden bu kadar acele etmiş, aklını seveyim lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail . . . . . . . . . . ılılılılılı İS MA İL !!!

yanıt4
yanıt0
WANLI:

bu yarişmaya gerek yok bunlara asgari ücret ve dört nüfus verecen ev kira çocuklar okul okuyor ay sonunu getiren birinci olsun

31
0
yanıtYanıtla
İzmir:

Wanlı Mantıklı gerçek yaşamın gerçek yüzü , Yaşamın doğrusu. Bakalım neler olacak heyecan , dram , Hüzün çok mantıklı

yanıt4
yanıt0
wanlı:

iİZMİRLİ öğlenleri 3 liralık tavuk döner yiyen insanlar bunlara üzülüyor ya düşünmüyor üç l iraya yediğim neydi diye . . .

yanıt4
yanıt0
GIZ:

BENCE RİZEDE YAPMALI YILIN HER MEVSİMİNİ YAŞIYORUZ HELE YAZIN SABAH YAZ , ÖĞLEN SONBAHAR , AKŞAM İLKBAHAR . . . SAĞNAK YAĞIŞ BOL, YAZ DESEN, NEM DESEN, HERŞEY VAR , ÇAMUR VAR, DENİZ VAR, YEŞİLLİK BOLCA VAR EEE CANIM ÜLKEM VARKEN BAŞKA ÜLKEYE NE GEREK VAR SEN KENDİ ÜLKENİN REKLAMINI YAP BENCE BAŞKA ÜLKELERDE BİZİM ÜLKEDE YARIŞMA YAPMAYA GELİR. .

11
3
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

alternatif aramak demek,ben bu acı olaydan hiç ders almadım,toplumun ahlaki degerlerini yıkmaya devam edecegim anlamına gelmektedir.günahta israr etmek,o günahı affedilmez hale getirir,Allah dünyada veya ahirette bu yaptıklarını aslaa cezasız bırakmaz.

9
3
yanıtYanıtla
Büşra:

Bence dominik mafyası onlar daki parayi gördü sıkıştırmaya başladilar. Olan gdncecik çocuğa oldu

8
4
yanıtYanıtla
HERALDE:

aynen 10 yıl sonra acun da paranın olduğunu anladılar sonra Mafya 3 kişiyi gasp için kameramana gönderdi zekice. .

yanıt1
yanıt4
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title