Haberler

ABD'de lüks araç göstericilerin arasına daldı: 7 yaralı

Güncelleme:

- ABD'de lüks araç göstericilerin arasına daldı: 7 yaralı ABD'nin New York kentinde bir lüks aracın göstericilerin arasına dalması sonucu 3'ü ağır 7 kişinin yaralandığı ve kadın sürücünün gözaltına alındığı belirtildi.

- ABD'de lüks araç göstericilerin arasına daldı: 7 yaralı

WASHINGTON - ABD'nin New York kentinde bir lüks aracın göstericilerin arasına dalması sonucu 3'ü ağır 7 kişinin yaralandığı ve kadın sürücünün gözaltına alındığı belirtildi.

ABD'nin New York kentinde bir lüks araç Siyahların Hayatı Değerlidir gösterisi düzenleyenlerin arasına daldı. New York Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamada, Manhattan'da aracın yaklaşık 50 protestocudan oluşan kalabalığın arasına dalması sonucu 3'ü ağır 7 kişinin yaralandığı belirtildi. Yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay anında çekilen bir videoda, birkaç göstericinin araca saldırmaya çalıştığı görülüyor. Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, kadın sürücünün olayın ardından kaçmadığı ve olay yerinde kalarak polise direnmeden teslim olduğu ifade edildi. Polisin aracın peşinden koşan iki göstericiyi de gözaltına aldığı açıklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Amerika Birleşik Devletleri New York Polis Departmanı New York Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title