Haberler

ABD Başkanı Trump'ın Kızı ve Eski Eşini Şırnaklı Modacı Giydirdi

Güncelleme:

New York Moda haftasında 'Ezidi' kadınların tarzını podyuma uyarlayan Şırnaklı modacı Numan Ataker'in, Donald Trump'ın kızı ve eski eşini de giydirdiği ortaya çıktı.

Şırnaklı olan ve dünyaca ünlü birçok isim için kıyafet diken modacı Numan Ataker'in ABD Başkanı Donald Trump'un eski eşi Marla Mapless ve kızı Tiffany Trump'u da giydirdiği belirtildi.

NEW YORK'TA AYAKTA ALKIŞLANDI

Türkiye'de yarattığı 'John Paul Ataker' markası ile son olarak 15 Şubat'ta New York Moda Haftası'na katılan Şırnaklı modacı Numan Ataker, tasarladığı Ezidi kadın kıyafetleri ile ayakta alkışlanmıştı. Ataker'in defilesini ABD Başkanı Trump'ın eski eşi Marla Mapless ve dünya kainat güzeli Amerikalı Olivia Culpo izlemişti.


EZİDİ KADINLARI PODYUMA TAŞIDI

Kuzey Irak'taki Erbil merkezli uydudan yayın yapan K24 TV'de yer alan habere göre, 'Asuri' olan ve kendini terzi olarak niteleyen Şırnaklı Numan Ataker, çocukluğundan bu yana modayla iç içe ve dünyaca ünlü isimler için özel kıyafetler dikiyor. Bu kişilerin arasında şarkıcı olarak da ün yapmış ABD Başkanı Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump ve Trump'un eski eşi Marala Mapless de bulunuyor. İstanbul'daki atölyesinde birbirinden özel kıyafetler diken ünlü Şırnaklı modacı Ataker, bu kıyafetlerini dünyanın çeşitli ülkelerindeki defilelerde de sergiliyor. Türkiye'de yarattığı 'John Paul Ataker' markası ile son olarak 15 Şubat'ta New York Moda Haftası'na katılan Numan Ataker, tasarladığı Ezidi kadın kıyafetleri ile ayakta alkışlanmıştı. New York'taki defilesiyle ilgili Kürt televizyonuna konuşan modacı Numan Ataker, şöyle dedi:

"Ortadoğu'da Ezidi nüfusu ve kültürü ciddi bir soykırımla karşı karşıya ve giderek azalmakta. Bu kültürün unutulmaması adına bu defile aracılığıyla küçük bir katkı sunmak istedik. Yaklaşık 6 ay boyunca bu defile üzerinde çalıştık. İşin doğrusu başlarda Ezidi kültürü konusunda çok fazla bilgimiz yoktu. Sonrasında topladığımız bilgiler ve örnekler ışığında Ezidi kültürüne ait bazı motif ve sembolleri kıyafetlere uyarladık. Mankenler üzerinde kullandığımız önemli sembollerden bazıları da Ezidi kadınların yüzlerine yaptıkları dövmelerdi. Sanırım ekonomik nedenlerden de dolayı gündelik hayatlarında gösterişten uzak, sade kıyafetler kullanıyorlar bu yüzden işin doğrusu kıyafetleri tasarlama aşamasında bazı güçlüklerle de karşılaştık."

DÜNYACA ÜNLÜ İSİMLERİ GİYDİRDİ

John Paul Ataker markasını giyen ünlüler arasında, Kelly Osborne, Tamar Braxton, Kamie Crawford, Molly Bernard, Kristen Teakman, Trey Songz, Taylor Dye, Zulay, Henao, Ahlee Keating, Danielle Moinet, Symon, Madison Marlow, Bonang Matheba, Marla Maples, Tiffany Trump ve Madeline Stuart gibi isimler bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Donald Trump New York Tiffany Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title