Haberler

​Modanın Kalbi Temmuz Ayında İstanbul Kids Fashion'da Atacak…

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl Rusya, Ukrayna, Irak, Libya, Mısır,Türki Cumhuriyetler gibi önemli hedef pazar ülkelerden ziyaretçilerin akın ettiği fuarı, bu yıl Amerika, Afrika, Asya ve Avrupa kıtalarından 80 ülkeden 5 binin üzerinde ulusal ve uluslararası alıcının ziyaret etmesi bekleniyor.

Hazır giyimde dünyanın 7'nci, Avrupa'nın 2'nci büyük tedarikçisi olan Türkiye, bebek ve çocuk hazır giyiminde en çok tercih edilen hammadde olan pamuk üretiminde ise dünyada 5'nci sırada yer alıyor. Bölgede düşük fiyata iyi üretim kalitesi ve pazara yakınlığı ile hızlı teslimat sağlayabilen birkaç ülkeden biri olan Türkiye, iki saatlik uçuşla 50'den fazla ülkeye havadan erişilebilen bir coğrafyada yer alıyor.

Türkiye jeopolitik konumu ve kaliteli üretimi ile dünya tekstil ticaretinde köprü vazifesi görüyor…

Türkiye'de uluslararası platformda bebek ve çocuk hazır giyim sektöründe yapılan en büyük fuar organizasyonu olarak öne çıkan Istanbul Kids Fashion- Bebek Çocuk Hazır Giyim ve Aksesuarları Fuarı'nda yurtdışından önemli satın alma yetkilisi ve sektör profesyonellerinin yer alacağına dikkat çeken UBM ICC Marka Direktörü Hatice Dinçer, "UBM olarak yılda iki kez Ocak ve Temmuz aylarında anne, bebek ve çocuk ürün markaları ve üreticilerini uluslararası profesyonel alıcılarla buluşturduğumuz CBME Türkiye ve İstanbul Kids Fashion isimli iki önemli fuar gerçekleştiriyoruz. 35.kez düzenlenecek olan İstanbul Kids Fashion bu yıl 17-20 Temmuz 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde 9 ve 10'ncu salonlarda 250 markanın katılımı ile gerçekleştirilecek. İstanbul Kids Fashion Fuarında yoğun uluslararası pazarlama faaliyetleri sonucunda özellikle soğuk coğrafyalar: Rusya, Azerbaycan, Ermenistan, Kırgızistan, Türkmenistan, Ukrayna, Özbekistan ve Balkan ülkeleri ile çocuk abiye ürünlerinde Türk markalarının tasarımlarıyla beğeni topladığı Irak, Mısır, Tunus, Suudi Arabistan, Cezayir, Ürdün, Fas gibi Orta Doğu ülkelerinden yeni alıcıların fuarı ziyaret etmesini bekliyoruz. Bu fuardaki önceliğimiz ülkemizde tekstil konusundaki başarılı işlerimizi yurtdışından gelen profesyonel ziyaretçilere tanıtmak, dünyada yerleşmiş kaliteli Türk ürünleri algısını pekiştirmek, uluslararası ziyaretçimiz için bebek ve çocuk giyiminde fuarda yer alan markalarla ürün çeşitliliği avantajı sağlarken, katılımcılarımız için de yeni pazarlarda iş bağlantıları kurma ve ürünlerini tanıtma fırsatı sunmak" dedi.

Sonbahar Kış 2018-2019 Bebek ve Çocuk Modası ,İstanbul Kids Fashion'da gerçekleştirilecek interaktif etkinlikler, workshoplar ve fuarda görücüye çıkacak ürünlerle İstanbul'da atacak…

İstanbul Kids Fashion'da 0-16 yaş arası Sonbahar Kış 2018-2019 çocuk modası ve trendlerinin sergileneceğine dikkat çeken Hatice Dinçer, "87 ülkede 75,000 kullanıcıya ulaşan, moda ve stil endüstrisine hizmet veren dünyanın lider trend araştırma, analiz ve bilgi servisi olan WGSN başta olmak üzere birçok ülkeden tasarımcı firmanın davetli olduğu İstanbul Kids Fashion'da modaya dair en son trendlerin anlatılacağı sunumların yer alacağını sözlerine ekledi.

Sektörün önde gelen uluslararası imalatçılarını, tasarımcılarını ve ticari ziyaretçilerini ön plana çıkaran Istanbul Kids Fashion, katılımcısına da pazar potansiyelini arttırma konusunda geniş imkanlar tanıyor. Fuarda, bebek, çocuk, genç giyim ve abiye kıyafetler, ayakkabı, iç çamaşırı, çorap ve aksesuarlar ile bebek ve çocuk ev tekstili ve mobilya ürün gruplarından katılımcılar yer alıyor. Ziyaretçi profilini ise bebek ve çocuk hazır giyim perakende mağazaları, mağaza zincirleri, katlı mağazalar, satın alma ofisleri, ticaret firmaları, ithalatçılar ve ihracatçılar, distribütör, acenta ve toptancılar, e-ticaret firmaları, üreticiler, global alıcılar, girişimci ve yatırımcılar, tedarikçi firmalar, moda tasarımcıları ile dernek, birlik ve üniversiteler oluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rusya Federasyonu Ukrayna Bebek Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title