Haberler

8 Mart Wolfteam Kadınlar Turnuvası başlıyor!

Güncelleme:

Türkiye'nin efsane FPS oyunu Woflteam'de etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel Wolfteam Kadınlar Turnuvası başlıyor! Wolfteam'in önde gelen klanlarından KatreiMatem, GölgeHaramileri, AteşleTürkiye ve ShadowGirls'un kadın oyuncuları turnuvaya katılım gösterecek.

Aksiyon ve savaş oyunu sevenlere bambaşka bir oyun deneyimi yaşatmak için özel olarak geliştirilen Wolfteam, hem kurt adam hem de insan olarak mücadele edebileceğiniz, rakiplerinizi güçlü pençelerinizi ve kurt adam yeteneklerinizi kullanarak alt edebileceğiniz bir online FPS oyunu. Türkiye'nin efsane FPS oyunu olan Wolfteam 8 Mart'ta Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak kadınlar turnuvası gerçekleştiriyor. Turnuva, 8 Mart, Pazartesi saat 20.00'de Wolfteam'in resmi Youtube kanalı adresinde canlı olarak izlenebilecek.

8 MART WOLFTEAM KADINLAR TURNUVASI

Wolfteam'in önde gelen klanlarından KatreiMatem, GölgeHaramileri, AteşleTürkiye ve ShadowGirls'un kadın oyuncuları turnuvaya katılım gösterecek.

Wolfteam Türkiye tarafından özel olarak davet edilen klanlar, 5.000 TL ödül için mücadele edecekler.

Turnuvaya katılacak takımlar ve kadroları;

  • KatreiMatem: Arexia, Çalıkuşu, CananHanım, Roxxie, Victorista, Cerenimo (Y)
  • GölgeHaramileri: Lysia, NEONA, Moneta, LOREN, ineffablle
  • AteşleTürkiye: AtesleKralice, HAYALDOLU, TheShazly, PaddigtoN, AtesleAbla
  • ShadowGirls: TheNatalie, MoonGirl, QueenR00T, BalGulum, PrensesJY

Netmarble Türkiye Direktörü Cem Köne etkinlik hakkında; "Türkiye'de espor ekosistemi her yıl daha fazla büyüme gerçekleştiriyor. Bu ekosistem içerisinde kadın oyuncuların gün geçtikçe arttığını görmek ve Netmarble Türkiye olarak onları destelemek bizler için gurur verici. Bu ve bu tarz etkinliklerle Wolfteam klanları ve oyuncularımızın yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

NETMARBLE CORPORATION HAKKINDA

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000'den fazla çalışanı ile "Netmarble, Lineage 2: Revolution", "Blade & Soul Revolution", "MARVEL Future Fight", "BTS WORLD", "Paramanya" ve "Seven Knights" gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City'ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı BigHit Entertainment'a en büyük hissedar olan Netmarble, Asya'nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya'nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title