Haberler

78 yaşında intihara kalkıştı, belediye başkanıyla konuşunca ikna oldu

Güncelleme:

Adıyaman'da evi ile ilgili sorunlar nedeniyle intihar girişiminde bulunan 78 yaşındaki Celal A., Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım tarafından ikna edilerek, çıktığı çatıdan indirildi.

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda 78 yaşındaki Celal A., 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Evi ile ilgili bir sorun nedeniyle intihara kalkıştığı öğrenilen Celal A.'yı görenler, polise haber verdi.

BELEDİYE BAŞKANI İKNA ETTİ

İhbarla olay yerine gelen polis ekiplerinin ikna konuşmasına rağmen Celal A., çatıdan inmedi. Bunun üzerine bölgeyeGölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım geldi. Yıldırım, yaklaşık yarım saat süren konuşmanın ardından Celal A.'yı inmesi için ikna etti. Çatıdan inen Celal A., sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Hürriyet Mahallesi İskender Yıldırım Gölbaşı 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

ref:

Cok şükür yaw cay icin keyiflenin :)

3
0
yanıtYanıtla
nümüz Koronali KIS Maalum:

Kömür Makarna CAY Askida Ekmek SART Az Geldimi Sürü Piskolojisi Catiya Cimaktan Baska Bir Cözüm Bulamaz Hale Gelmis

2
0
yanıtYanıtla
bobo:

sen adam olda iyisini yap tırrek, ailenin çoluğunun çocuğunun rızkını içki masasında yer içersin sonra gelir devletin vatandaşına dağıttığı yardıma dil uzatırsın, kendine üç kuruş faydan yok bari yapana arsızlık etme

yanıt3
yanıt1
AA:

Erkekse atlasaydı bırakın şu tipleri herkesin derdi var ben genç yaşta hastalıktan kör oldum şuan az görüyorum intiharmı etmem gerekiyor hepsi blöfçü dikkat çekmek için yapıyorlar böyle tiplere asla itibar etmem bir insan 7 sinde neyse 70 inde de odur istediklerini yaptırmak için yapıyorlar çakallar utanmazlar 78 yaşına gelmiş yaptığı hareketlere bak

1
0
yanıtYanıtla
VAN:

derhal bu kötü alışkanlıklarınızdan vaz geçin

0
0
yanıtYanıtla
vtnds:

allah saglık versin

0
0
yanıtYanıtla
bobo:

la dayı işiniz gücünüz yokmu sizin ya bu yaştan sonra kedi köpeğe maskara oluyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Bu çağın gereklerine uygun:

65 yaş üstü ne siyasette yasaklanmalı artık gençler görev almalı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title