Haberler

6 yaşındaki Muhammet, Elazığ'a yardım olarak üzerindeki montu bağışladı

Güncelleme:

Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından 1999 yılında iki deprem yaşayan Düzce'den deprem bölgesi için yardım toplanırken, 6 yaşındaki Muhammet'in montunu çıkartıp depremzedelere göndermesi duygulu anlar yaşattı.

Elazığ'daki 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından 1999 yılında iki deprem yaşayan Düzce'den deprem bölgesi için yardım toplanırken, 6 yaşındaki Muhammet'in montunu çıkartıp depremzedelere göndermesi duygulu anlar yaşattı.

Akşam saatlerinde Elazığ'da yaşanan deprem için 2 deprem yaşayan Düzce seferber oldu. Başta Düzce Belediyesi ve Düzce Kamyon ve Tır Taşıyıcıları Kooperatifi ve Düzce Gençeller Derneği olmak üzere birçok STK tarafından belediye ve Anıt Park meydanından deprem bölgesi için yardım toplanıyor.

6 YAŞINDAKİ MUHAMMET, GİYDİĞİ MONTU GÖNDERDİ

Duyarlı vatandaşlar bölgeye gidecek tırların olduğunu öğrenince toplama alanlarına akın etti. Evlerinde bulunan battaniye, kıyafet, bebek eşyaları gibi yardımları toplayan vatandaşlar, ellerindeki poşetlerle Anıt Park'a geldi. Deprem bölgesine gönderecekleri eşyaları meydanlarda bekleyen görevlilere veren Düzceliler içinde 6 yaşındaki Muhammet Kerem Işık'ın hareketi ise duygulu anlar yaşattı. Muhammet Kerem Işık, tırın yanında bekleyen görevlilerin yanına gelerek giydiği montunu sırtından çıkarttı ve görevlilere uzattı. " Elazığ'daki kardeşlerime kendi montumu gönderiyorum. Üşümesinler" diyerek montunu yardım eşyalarının arasına koydu.

"DEPREMİ YAŞAMIŞ İNSANLAR OLARAK ELAZIĞ'I ANLIYORUZ"

Yardım yapanlar arasında yer alan Düzce Şairler ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Abdullah Çelebi de yaptığı açıklamada, "Tüm Elazığ halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ölenlere rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. 1999'da asrın felaketi olarak adlandırılan ve iki büyük depremi yaşayan Düzce insanı olarak Elazığlıları çok iyi anlıyoruz. Onlara hangi yardımları yapılması gerektiği konusunu çok iyi biliyoruz. Düzceli insanımız duyarlılığıyla yardıma başladı" dedi.

"GEREKSİNİMLERİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

Yardım paketlerini toplayanlara yardım etmek için Anıt Park'a gelen Yukarıyahyalar Mahalle Muhtarı Ayşe Yıldırımoğlu da, "1999 yılında biz bunu iki kere yaşadık. Neye ihtiyaç var, neye gereksinim duyuluyor bunu çok iyi biliyoruz. Anıt Park ve Düzce Belediyesi önünde toplanmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamış olmamızdan dolayı duyarlı olacaklarını umuyorum. Ufak, büyük fark etmez, ne kadar olduğu da önemli değil, yardımlarınızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Düzce Belediyesi Elazığ Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title