Haberler

55 Yaşındaki Feriştah Hilin Yanan Evini Terk Etmiyor

55 yaşındaki Feriştah Hilin yanan evini terk etmiyor İnek ve tavukları hariç her şeyini kaybetti Menteşe'nin Zeytin Mahallesindeki yangında evi tamamen yanan, tavuk ve inekleri hariç her şeyini kaybeden 55 yaşındaki Feriştah Hilin, yanan evini yine terk etmiyor.

55 yaşındaki Feriştah Hilin yanan evini terk etmiyor

İnek ve tavukları hariç her şeyini kaybetti

Menteşe'nin Zeytin Mahallesindeki yangında evi tamamen yanan, tavuk ve inekleri hariç her şeyini kaybeden 55 yaşındaki Feriştah Hilin, yanan evini yine terk etmiyor.

MUĞLA - Menteşe'nin Zeytin mahallesinde çıkan orman yangınının mahalleye sıçraması sonucu evleri yanan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi, AFAD ve Valiliğin gönderdiği yardımlar ile ayakta dururken, yanan evini terke etmeyen vatandaşlar da var.

Yangında ilk yanan evlerden birisi olan Feriştah Hilin (55), yangın anını anlatırken o günü tekrar yaşadı. Yangın sonrası evini terk etmediğini belirten Hilin, "Kapı önünde yatıyordum. Eşim beni kaldırdı. Burada yılan çok oluyor. Yılan var diye kalktık. Kapının önüne çıktığımda bizim eve ve doğru geliyordu. Eşim yukarı doğru çıktı. Ben ineklerimi ve eşeği aldım. Traktör römorkuna yattım. Sabaha kadar ineklerimi tutup beraber evde kaldım. Beni hiçbir kuvvet çıkaramadı. Evimin her şeyi yandı. Evimin altında bulunan bidon içindeki zeytin yağlarım, tavuklarımın yemleri yandı. Bu evi ben 15 sene önce aldım. Ev yaklaşık 5060 yıllık ev. Doğma büyüme bu köydenim. Benim kendi evimi oğluma verdim. Ben de buraya taşındım. Ama yandı bitti kül oldu. Herkes bir yerlere gidiyor. Ben hiçbir yere gitmiyorum. Biri bir ekmek getirirse yiyorum" dedi.

Feriştah Hilin, evde su olmadığı için Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü'nün tanklarla getirdiği su ile hayvanlarının suyunu verirken, evini terk etmeyeceğini açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Feriştah Menteşe 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title