Haberler

Korkunç Olay! 5 Yaşındaki Eren, Tatil Köyünün Havuzunda Boğuldu

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki tatil köyünde, havuza giren 5 yaşındaki Eren Çetin, boğularak yaşamını yitirdi.

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki tatil köyünde, havuza giren 5 yaşındaki Eren Çetin, boğularak yaşamını yitirdi.

5 YAŞINDAKİ EREN, ÇOCUK HAVUZUNDA OYNAMAYA BAŞLADI

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 17.30 sıralarında Manavgat'ın Kızılot beldesindeki tatil köyünde meydana geldi. Ankara'da yaşayan Süleyman Çetin, eşi ve biri kız 2 çocuğuyla birlikte Manavgat'ın Kızılot beldesindeki tatil köyüne geldi. Aile havuza girdiği sırada, Eren Çetin de annesinin girdiği havuzun yanındaki çocuk havuzunda oynamaya başladı.

KÜÇÜK ÇOCUK , SU YUTARAK ÇIRPINMAYA BAŞLADI

Bir süre kendi başına havuzun kenarında duran Eren Çetin, havuzun ortasına doğru ilerleyince su yutarak çırpınmaya başladı. Çevrede bulunan tatilciler tarafından hemen sudan çıkartılan Eren Çetin'e ilk müdahale tatilciler ve tatil köyünde bulunan doktor tarafından yapıldı.

KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürülen Eren Çetin, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Morga konulan Eren Çetin'in cansız bedeni, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

MİNİK ÇOCUĞUN BABASI 15 TEMMUZ GAZİSİYMİŞ

Eren Çetin'in babası Süleyman Çetin'in 15 Temmuz 2016'da FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimi sırasından Genelkurmay Başkanlığı önünde bulunan vatandaşların arasında olduğu ve burada şarapnel parçası isabet etmesi sonucu gazi olduğu belirtildi. Daha önce taşeron şoför olarak çalışan Süleyman Çetin'in gazi olduktan sonra Adalet Bakanlığı'nda çalışmaya başladığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Antalya Ankara 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

zeha:

Allah ailesine sabır versin, ama o yaştaki çocuk havuz kenarında bir an olsun yalnız bırakılır mı?. .

24
0
yanıtYanıtla
Abdurrezzak:

Ya kardeşim , Aile olarak tatile gidiyorsunuz, Anne Baba kendinizden geçiyor çocuklarınızı unutuyorsunuz. Ondan sonrada ah vah çekiyorsunuz. Bizlerde çocuk büyüttük. Tatile gittiğimizden çocuklarımıza devamlı göz kulak olduk. Kolay mı çocuk sahibi olmak. Önemli olan çocuk meydana getirmek değil, onlarla ilgilenmek ve korumaktır.

21
2
yanıtYanıtla
Volkan:

Çok iyi yüzme bilirim oğluma da ogrettim, hatta benden daha iyi yüzer, yinede denize gittiğimizde bir gözüm hep üzerinde olur, çocuk bu ne olur ne olmaz diye, anne babalar lütfen daha dikkatli olalım, Allah kimse ye evlat acısı vermesin

14
0
yanıtYanıtla
Dikkatli olmak gerekli.:

Çocuklara mutlaka kolluk yada simit takilmali.Allah rahmet eylesin aileye sabir versin.

13
0
yanıtYanıtla
TÜRKÜN GÜCÜ:

BU ÇOCUGUN BABASI MESAİ ARKADAŞIM VE HAYATLARINDA İLK DEFA BÖLE BİR TATİL YAPTILAR VE MALESEF BÖLE BİR OLAYLA KARŞI KARŞIYA KALDILAR ALLAH SABIR VERSİN

11
1
yanıtYanıtla
derrin:

rabbim sabır versin anasına babasına çok üzüldüm :(

yanıt6
yanıt0
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

ßimdi bir avukat tutarlar otel suçlu diye tazminat peşinde koşarlar

2
9
yanıtYanıtla
Erhan:

Sorumsuz aile , 5 yaşındaki çocuğu havuzda ana baba vurdum duymaz başında durmaz göz kulak olmaz sonra herşey ortada ,

8
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tamamen sorumsuzluk şimdi istediğiniz kadar havuzda yüzün

5
3
yanıtYanıtla
NEXT PLEASE:

Hani ara ara gaz verir gibi binlerce işçi bazı bakanlıklara alınıyor ya, onlar işsizliği azaltmıyor bence; zaten taşeroncu firmalarda temizlik filan yapıyordur mesela ordan çıkıp o işe giriyordur veya o taşeron firmadaki işçinin yerine giriyordur. Oysa Haftalık çalışma saatlerini yarıya indirsen mesela 25 saat yapsan daha çok işçi ve memur çalıştırman mecburiyet, göstermelik iş sahası açıyormuş gibi yapmana da gerek yok haber düzecem diye uğraştırmana da gerek kalmıyor çünkü gerçekten çözüyon.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title