Haberler

5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan Emekli Oldu

Merkezi Çorlu’da bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı 1. Ordu Komutanlığı’na bağlı 5. Kolordu ve Çorlu Garnizonu Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan emekliye ayrıldı.

Merkezi Çorlu'da bulunan Kara Kuvvetleri Komutanlığı 1. Ordu Komutanlığı'na bağlı 5. Kolordu ve Çorlu Garnizonu Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan emekliye ayrıldı. Korgeneral Erdoğan, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan darbe girişimi sırasında devletinin ve milletinin yanında yer aldığını açıklayan ilk isimlerden olmuştu.

5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan'ın emekliye ayrılması dolayısıyla Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç ev sahipliğinde kahvaltı düzenlendi.

bir restoranda düzenlenen kahvaltıya 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Alparslan Erdoğan ve programın ev sahibi Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Gürzsoy, İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı İsmail Akar, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Ergün katıldı.

Korgeneral Alparslan Erdoğan, Türkiye'nin 15 Temmuz 2016 Cuma gecesi karşı karşıya kaldığı darbe girişimi sırasında takındığı tutumla dikkatleri üzerine çekmiş, devletimin ve milletimin yanındayım mesajını ilk açıklayan isimlerden biri olmuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Levent Kılıç Çorlu Ordu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title