Haberler

42 Gün Yoğun Bakımda Kalan Cem Özer'den Şaşırtan Açıklama: Cenazem Küçük Bir Camiden Kalksın

Güncelleme:

Sette geçirdiği kaza sonucu ayağı kırılan ve 42 gün yoğun bakımda kalan Cem Özer kendi cenazesi için konuştu: Benimkine hayatına gerçekten dokunduklarım, sevenler gelsin. Öyle küçük bir camiden kalksın, Teşvikiye falan olmasın.

Sinan Çetin'in yönettiği "İstasyon" filminin çekimleri sırasında sahne gereği bir çukura atlayan ve ayağını üç yerden kıran Cem Özer, oksijen tedavisi sonrası kaldırıldığı yoğun bakımdan çıktı. 60 yaşındaki oyuncu, yaşadıkları ile ilgili Posta'ya konuştu.

ZORLU SÜRECİ ANLATTI

Sinan Çetin'i sigorta yapmamakla suçlayan Cem Özer, cenazesi hakkında da Benimkine hayatına gerçekten dokunduklarım, sevenler gelsin. Öyle küçük bir camiden kalksın, Teşvikiye falan olmasın" açıklamasında bulundu.

Cem Özer'in yaşadığı zorlu süreçle ilgili açıklamalarından bazı satır başları;

"NE VAR ATLARIM DEDİM"

Çok geçmiş olsun. Hepimizi korkuttunuz. En merak ettiğim soruyla başlıyorum. Neden dublör kullanmadınız?

Bu tür tehlikeli sahneler için başka teknikler var, düşmeden montajla düşmüş gibi gösterilir. Ama yönetmenimiz Sinan Çetin daha gerçekçi olmasını istedi, atlamamı, düşmemi tercih etti. Bizim iş biraz gaz verme işidir. Setten "Abi yapma!" diyenler oldu. "Alt tarafı iki buçuk metrelik çukur. Ben zaten 1.87'yim. Ne var, atlarım" dedim. Sinan da "Atlar" dedi, gazı verdi. "Atlayacağım yeri göreyim. Önlemleri alalım" dedim. İki kat boş koli, onun üstüne sünger koyulur böyle sahneler için. Koli bulunamadı. İki tane yastık geldi altına. Çukurun üstü açılmadı. Ben de göremedim düşeceğim yeri. Koştuğum istikametteki duvara çarptım, üç yerinden kırıldı ayak.

42 Gün Yoğun Bakımda Kalan Cem Özer'den Şaşırtan Açıklama: Cenazem Küçük Bir Camiden Kalksın

"HIZLI İYİLEŞMEK İÇİN OKSİJEN TEDAVİSİ İSTEDİM"

Hastaneden ilk gelen görüntülerde sadece ayak kırığı gibiydi. Ama sonra uzun süre yoğun bakımda kaldınız.

O sadece bir kırık değil üçlü ve çoklu kırık. Kırılan kemiklerden biri dokuyu zedelemiş. Orada lezyon oluşturmuş. "O lezyonla çalışırsan iltihap olur" dediler. Onun üzerine İsrail'den gelen bir formülü kullanarak suni deri yapıştırdılar. Derinin yerine deri yapıştırıldı yani. "O şekilde gönderemeyiz seni" dediler. Ama Sinan bana baskı yaptı, ben doktorlara baskı yaptım. Hızlı iyileştirmek için 'Hiperbarik oksijen tedavisi' yapıldı, bünyem tepki verdi. Hava embolisi oluştu. Aslında biraz kaprisli olmanın, burnu havada olmanın, "Ben yapmam kardeşim" demenin faydası var herhalde. Bunu da 60 yaşında öğrendim.

42 Gün Yoğun Bakımda Kalan Cem Özer'den Şaşırtan Açıklama: Cenazem Küçük Bir Camiden Kalksın

"SİGORTA YAPMADI"

Sinan Çetin bu süreçte sağlık masraflarınızı karşıladı mı?

Hayır. Sigorta da yapmadı. Sette kimse sigortalı değildi. Üstüne kırık ayakla bir gün set bozulmasın diye ısrarla devam ettim. Afyon'da ayağımı geçici alçıya aldılar. "Biz bu kırığı burada ameliyat edemeyiz, İstanbul'a gidin" dediler. Madem bu kadar zor ve tehlikeli bir ameliyat bu, dünya çapında iyi olduğunu bildiğim bir hoca var, Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu. "Bari ona yaptırayım" dedim. Bu kez de "O kazıkçı" dediler. Sponsor bir hastane buldular. "Orada yaptır" dediler. Kabul etmedim. İsmini bile duymamışım... Ertesi güne set organize edilmişti. "Aman iptal olmasın iş. Çekelim sahneyi, ondan

sonra İstanbul'a giderim" dedim. Ve sonuç bu oldu...

42 Gün Yoğun Bakımda Kalan Cem Özer'den Şaşırtan Açıklama: Cenazem Küçük Bir Camiden Kalksın

"CENAZEM KÜÇÜK BİR CAMİDEN KALKSIN"

Kendi cenazenizin nasıl olacağını hiç düşündünüz mü?

Ben çok merak ederdim. Çok şükür ben ölmeden cenazemi yaşadım. Artık cenazelere gitmiyorum. Marka eşarplar, gözlükler, tabutun başında selfie'ler falan... Benimkine hayatına gerçekten dokunduklarım, sevenler gelsin. Öyle küçük bir camiden kalksın, Teşvikiye falan olmasın.

42 Gün Yoğun Bakımda Kalan Cem Özer'den Şaşırtan Açıklama: Cenazem Küçük Bir Camiden Kalksın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Teşvikiye Cem Özer Sigorta Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (45)

Köprüden Önceki Son Çikişi Kaçirmak:

Hep Böyle Olur Hepde Böyle Olacaktir Dinç Ve Sağlikli İken Güzelde Para Kazandiğin En Verimli Dönemlerde Her Nekadar Akli Melekelerine Hakim Zannetsende Kendini Birilerinin Şakşaklamasi Gaza Getirir Seni Kimi Zaman İnançsizim Dersin Kimi Zaman Deistim Ateistliğe Kadar Gider Güzelde Prim Yaparsin Ama Yatağa Düşünce Anlarsin Gireceğin Yer 2 Metrelik Mezar !!!

44
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

ölmeden önce kabir suallerini ögrenmeniz lazım cem bey,,ben sana bu sualleri öğretebilirim..ögrenmeden gidetseniz İnan’ın falakaya yatırırlar,,orada parada geçerli değil.sonra çok sıkıntıya düşersiniz,,benden söylemesi.

10
14
yanıtYanıtla
hakkaniyet:

insallah sende öyle hastalanirsin ve sana da yaptigin yorumu yazarlar veya söylerler. Darisi basina. Insan sevgisi ve insana saygisi olmayan zavallisin sen.

yanıt5
yanıt4
Cevap-1:

Sen insanları benim kadar sevenezsin birader,,insan sevdigi insana iyilik yapmak ister,,bende işte insanları cehennemden kurtarmak için,,onlara bolbol nasihat yapıyorum..belki dinletlerde kurtulurlar.

yanıt5
yanıt2
Hakkaniyet:

Sen kimsinde nasihat etmek icin kendine hak taniyorsun. Sen o sorulari Cem Özer´in bilmedigini nerden biliyorsun. Bir kere Islam Hristiyanliktan sonra 7. yy da geldi. Ondan önceki kitaplarda ne yaziyorsa Kuran´dada tekrari var. Islam inancina göre senin baskasini hakir görme hakkin yok. Dinini dogru ögren, kulaktan dolma safsatayi din diye satma burada dürbünlü efendi. Yoksa sende caminin önüne kasa koyup dilenenlerdenmisin?

yanıt0
yanıt0
Battalgazi:

İnsanoğlu çok ilginç sıkıştımmı Allah der önemli olan Allah’ı rahat zamanında anmaktır hemen peşin hükümlü olmayın arkadaşlar belki bu Cem Özer’de anlamıştır neyin ne olduğunu Rabbim hidayete erdirsin.

18
5
yanıtYanıtla
ARFADLUS:

Geçmiş olsun.

18
4
yanıtYanıtla
Hallo:

Camide bir rekat Namaz kılmamış. Küçük Cami büyük Cami hepsi Allahın Evidir ve birer Şubeleridir.

11
9
yanıtYanıtla
Hatice yarba:

Geçmiş olsun.Acil şifalar

17
3
yanıtYanıtla
CEMEsatılık örgüt var:

CEM KİMSE GELMEYEBİLİR

14
4
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title