Haberler

4 PKK'lı ve 1 İşbirlikçi Öldürüldü, 3 İşbirlikçi Yaralı Yakalandı

Hakkari'de Oğul köyü kırsalında 4 PKK'lı ile 1 işbirlikçinin öldüğü, 3 işbirlikçinin ise yaralı olarak yakalandığı belirtildi.

Hakkari'de Oğul köyü kırsalında 4 PKK'lı ile 1 işbirlikçinin öldüğü, 3 işbirlikçinin ise yaralı olarak yakalandığı belirtildi. Hakkari Valiliği dün saat 15.30'da Oğul Köyü Kanireş Çeşmesi bölgesinde silahlı insansız hava aracı ile vurulan PKK'lı teröristlerle ilgili açıklama yaptı. Tespit edilen dinamik hedefe silahlı Bayraktar ile bomba atıldığının belirtildi açıklamada, "Söz konusu atış neticesinde 4 BTÖ mensubunun etkisiz hale getirildiği değerlendirilen bölgede teröristlerle toplantı halinde bulundukları sonradan anlaşılan İbrahim Sak, ve Musa Tarhan isimli işbirlikçiler hafif şekilde, Mehmet Temel ve İsmail Aydın isimli işbirlikçiler ise ağır şekilde olmak üzere toplam 4 işbirlikçinin yaralandığı, kendi imkanları ile Hakkari Devlet Hastanesine giderek tedavi altına alındıkları tespit edilmiştir. Söz konusu yaralanan işbirlikçilerden Mehmet Temel hastanede tedavi altında iken vefat etmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Aydın Hakkari PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title