Haberler

30 Yıllık Mesleğine Veda Etti

1981 yılında başladığı hemşirelik meslek hayatına bu yıl emekli olarak veda eden Fatma Kılıç Özcan'a, mesai arkadaşlarınca veda yemeği düzenlendi.

1981 yılında başladığı hemşirelik meslek hayatına bu yıl emekli olarak veda eden Fatma Kılıç Özcan'a, mesai arkadaşlarınca veda yemeği düzenlendi.

Samsun'da başladığı hemşirelik mesleğine, Kayseri ve Diyarbakır illerinde devam eden, son olarak da 10 yıldır görev yaptığı Samsun Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde çok sevdiği mesleğine bu yıl emekli olarak veda eden Fatma Kılıç Özcan'a, mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi. My House Otel'de verilen yemekte, 30 yıllık mesleğiyle pasta keserek vedalaşan Fatma Kılıç Özcan'a, hastane yönetimince onur plaketi, mesai arkadaşlarınca ise çeşitli hediyeler verildi. Özcan, duygusal anlar yaşadı.

Çok sevdiği mesleğine veda etmenin oldukça zor olduğunu söyleyen Fatma Özcan, "30 yıla aşkındır başarıyla sürdürmüş olduğum hemşirelik mesleğime, böylesine anlamlı bir yemek ile veda etmek beni çok duygulandırdı. Yakın dostluklar kurduğum mesleğime değerli mesai arkadaşlarımla veda etmenin onurunu yaşıyorum. Hastanemizin Başhekimi Uzman Dr. Hüseyin Güdül ve yöneticilerine, burada benimle bu güzel anı paylaşan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Pasta kesiminin ardından yemeğe katılan davetliler, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Özcan Diyarbakır Kayseri Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title