Haberler

Yeğenini tabancayla vuran amca, aynı silahla intihar etti

Güncelleme:

Zonguldak'ta fırında çalışan yeğenini vuran Hüseyin Selam, aynı silahla kendini boynundan vurdu. Amca Selam yaşamını yitirirken vurduğu yeğeni tedavi altına alındı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde fırında çalışan yeğenini vurarak ağır yaralayan ve ardından boynuna dayadığı silahı ateşleyen kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

YEĞENİNİ VURUP KENDİNİ VURDU

Fırıncı Hüseyin Sokak Caddesi'nde Hüseyin Selam isimli şahıs simit fırınında çalışan yeğeni Ekrem Selam'ı henüz bilinmeyen bir nedenle yanında getirdiği silahla vurdu. Amca Selam daha sonra silahı boynuna dayayarak ateşledi.

Yeğenini ağır yaralayan amca hayatına son verdi

HASTANEDE CAN VERDİ

Kanlar içerisinde yere yığılan amca ve yeğen ağır yaralanırken durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ilçedeki özel hastanelere kaldırıldı. Hüseyin Selam kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yeğenini ağır yaralayan amca hayatına son verdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Olaylar Güvenlik Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

mardinli yiğit:

amca denilen şahsın tipinde meymelet yok.

47
15
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

İnsanlar neden bir birlerini veya kendilerini öldürüyorlar ki. herkes beklesin sabretsin hayat denen hikayenin sonunda eceli gelen zaten ölecek.

52
3
yanıtYanıtla
Fatih Apaydın:

o zaman sana da her kötülük yapılsın sesini çıkarma

yanıt5
yanıt36
mahalle sakini:

Sebebini haber kanalı yazması lazım ama ortada haber kanalı olmayınca böyle oluyor.

yanıt9
yanıt0
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Haber paylaşıyorsunuz bari nedenini araştırsanıza kardeşim, video çekmişsiniz dükkanın önünde de nedenini mi öğrenemediniz, bu habercilik filan değil bilmiş olun.

45
2
yanıtYanıtla
Fatih Apaydın:

sebep? Allah kimseyi çaresiz bırakmasın

30
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title