Haberler

Görüntü Türkiye'den! Gecenin karanlığında 3 saat boyunca kızakta cenaze taşıdılar

Güncelleme:

Artvin'in Şavşat ilçesi Maden köyünde yaşayan Bilal Sarı, Kocaeli'de hayatını kaybetti ve cenazesi memleketine getirildi. Cenazeyi taşıyan araç, karla kaplı yolda mahsur kaldı. Köylüler, cenazeyi kızakla 3 kilometre çekerek 2 saat süren yolculuk sonrası aile kabristanlığına ulaştırdı. Cenazenin kızakla taşındığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Artvin'in Şavşat ilçesi Maden köyü halkından Bilal Sarı (62), Kocaeli'de hayatını kaybetti. Defin için memleketine getirilen Sarı'nın cenazesini taşıyan araç da karla kaplı yolda mahsur kaldı. Köylülerin yardımıyla araç çıkarılırken, cenaze ise kızakla 3 kilometre çekilip, 2 saat süren yolculuk sonrası köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Tabutun kızakla taşındığı anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yol kardan kapandı, kızağa konulan cenaze 3 kilometre çekilerek köye götürüldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde geçirdiği felç sonrası, 25 Şubat'ta yaşamını yitiren 2 çocuk babası Bilal Sarı, toprağa verilmek üzere memleketi Artvin'e gönderildi. 26 Şubat'ta Rize-Artvin Havalimanı'na getirilen Sarı'nın cenazesi, kara yoluyla Şavşat ilçesi Maden köyüne doğru yola çıkarıldı.

Yol kardan kapandı, kızağa konulan cenaze 3 kilometre çekilerek köye götürüldü

Cenazeyi taşıyan araç, karla kaplı yolda kaldı. Durumu öğrenen köylülerin yardımıyla araç çıkarıldı, tabut ise kızağa yerleştirildi. Köylüler, kızağı bağladıkları iplerle 3 kilometre çekip 2 saat süren yolculuğun ardından köy evine ulaştırdı. Sarı'nın cenazesi, ertesi gün öğle vaktinde, aile kabristanlığında, 2 metrelik kar tabakasının altında kalan toprak kazılıp defnedildi.

Yol kardan kapandı, kızağa konulan cenaze 3 kilometre çekilerek köye götürüldü

DÖNÜŞÜMLÜ OLARAK KIZAK ÇEKTİLER

Gecenin karanlığında karla kaplı yolda kafa lambalarıyla dönüşümlü olarak kızak çeken köylülerin o anları da cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde; köylülerin, kızağa sabitledikleri tabutu iple bağlayıp, tek sıra halindeki yürüyüşleri yer alırken, aralarındaki diyaloglar da 'Gece saat 12.30 yolumuz yok cenazemizi taşıyoruz' sözleri de yer aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Bilal Sarı Kocaeli Şavşat Artvin Maden Yerel Haberler Gündem 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

Harun SİZER:

Sabahı kurtlarmı yemişki gecenin karanlığında iş yapıyorlar ne acelesi var koyun ilçede morga sabah yol açılınca getirin gömün

57
7
yanıtYanıtla
Muhammed Erden:

Sabah yol açılacak mı sence ? 2 mt üzeri kardan bahsediyorlar

yanıt3
yanıt1
Tutankamon Hoca:

Halbuki her tekknolojı vardır bizde nasıl oldu bu acaba keyfiyen mi yaptılar.

8
38
yanıtYanıtla
birgörüş:

tabutu ışınlayan teknoljiyi sana saklıyoruz

yanıt44
yanıt7
Murat ÇAMUR:

dünya bizi kıskanıyor

15
27
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ölümle ilgili yorumu hoşuna gitmeyip olumsuz bulanlar demek istediğimde hepimizin gideceği yerde istesenizde istemesenizde en sonunda, orası iki metrelik bir çukur bizimle beraber varsa yalan dolan üçkağıt aç gözlülük kibir hırs ihtiras ve riyakarlıklarımızda bu toprağa gömülecek geride bu dünyada yaptğınız varsa iyi veya kötü amelleriniz kalacak

16
1
yanıtYanıtla
Aslan Öztürk:

Yazık Allah rahmet eylesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title