Haberler

Sitedeki 16 villayı tek tek gezerek kapılarını zorladı...Hırsızlık zanlısı kamerada

Güncelleme:

Sitedeki 16 villayı tek tek gezerek kapılarını zorladı.

Sitedeki 16 villayı tek tek gezerek kapılarını zorladı...Hırsızlık zanlısı kamerada

- Yalova'da hırsızların dadandığı site sakinleri korku içinde yaşıyor

YALOVA - Yalova'da hırsızların dadanarak çok sayıda hırsızlık gerçekleştirdiği sitenin sakinleri korku içinde yaşıyor.

Dere Mahallesi'nde bulunan Beykent Villaları Sitesi sakinleri üst üste yaşanan hırsızlık olaylarıyla şok yaşadı. Yaşanan hırsızlık olaylarını gazetecilere anlatan site sakinleri bu sırada bir villanın daha kapısının açık soyulduğunu fark etti. İçeri giren bekçi gördüğü manzara karşısında şok oldu. il dışında olan ev sahiplerini arayan bekçi sonrasında da durumu polise bildirdi.

Güvenlik kameralarında rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsız, sitedeki 16 villayı tek tek gezerek kapılarını zorladı. Evde kimsenin bulunmadığı 2 villayı tespit ederek giren hırsız, tüm eşyaları alt üst ederek değerli eşyaları aradı. Ev sahiplerinin il dışında olması nedeniyle evden çalınan malzemeler ise henüz tespit edilemedi.

Önce bisikletler çalındı, sonra da evlere girildi

Site sakini Elif Deveci, yaklaşık dördüncü hırsızlık olayını yaşadıklarını söyledi. Deveci, ilk olarak komşularının 2 bisikletinin çalındığını dile getirerek, "Biz evlere sıçrayacağını tahmin ediyorduk ama bu kadar hızlı olacağını tahmin edemedik. Benim evime girmeye çalışıyor. Daha sonra yan komşuma giriyor. Oradan çıktıktan sonra rahat tavırlarla yine siteyi dolaştıktan sonra benim kapımı zorluyor. Bisikletimiz bizim bir çalınmıştı. Bir kez daha kapımız zorlandı. Yakalamaya çalıştık sesi duyduk ama eşim yakalayamadı kaçtı gitti. Bu direk bizim kapımıza olan direk 3'üncü olay. Çok rahat tavırlarla geziyorlar. Bizim emniyete şikayetimiz de var. Bunun şok fazla sık olduğunu söyledik. Tekrarlanacağını tahmin ediyorduk fakat bu kadar hızlı olacağını tahmin etmiyorduk" diye konuştu.

"Can güvenliğimizin olmadığını düşünüyoruz ve çok huzursuz"

Son evlere girilme olayın sabah saatlerinde, çocuğunu okula uğurladığı sıralarda meydana geldiğini anlatan Deveci, şöyle konuştu:

"En son olay 7-7.30 civarlarında. Hatta 7.51'de görüntüleri var. O saatte oğlumu okula geçirmek için kalkıyorum. Oysaki o zaman bizim kapımızın önündeymiş, ben evdeyken. Çok korkuyoruz. Sitece korkuyoruz. Herkes şu anda çok tedirgin. Geceleri inanın ki uyumuyoruz. Sürekli nöbetleşe duruyoruz. Eşim bekliyor, ben bekliyorum. Hiçbir şekilde huzurumuz kalmadı. Bu hırsızların yakalanmasını istiyoruz. Bu hırsızların sağlıklı bir şahıs olmadığı çok belli. Uyuşturucunun etkisi altında da olabilir. Biz mal güvenliğini bıraktık can güvenliğimizin olmadığını düşünüyoruz ve çok huzursuz."

Site sakinleri bir an önce hırsızların yakalanmasını istiyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Beykent Yalova 3. Sayfa Haberler

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Bordroda yazanla hesaba yatan birbirini tutmuyor! Ortaokulda milyonluk ek ders vurgunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Aykut Enişte filmi konusu nedir? Aykut Enişte oyuncuları ve Aykut Enişte özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aykut Enişte nerede çekildi? Aykut Enişte konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Aykut Enişte ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Futbolu bırakacağını duyuran Toni Kroos kimdir, nereli, kaç yaşında? Mehmed: Fetihler Sultanı CANLI izle! Mehmed: Fetihler Sultanı 12. Bölüm TRT1 HD izle! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 21-22 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Geçmeyen öksürük nedenleri nelerdir? Öksürük ne zaman tehlikeli olur? Beşiktaş-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş-Trabzonspor maçı şifresiz mi? 22 Mayıs Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Mayıs burç yorumları nedir? Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 21 Mayıs günün birincisi kim? #128105 Diş şeffaflaşması neden olur? Dişte şeffaflık nasıl geçer? KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ 2024 #128204 Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi hangi tarihte yatacak? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 21 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

İran'da Reisi'nin ölümü sonrası kutlama yapanlarla ilgili harekete geçildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title