Haberler

Gururu incinmiş! Viyana'da genelevi basan Afgan mülteci 3 kadını hunharca katletti

Güncelleme:

Avusturya'nın başkenti Viyana'da bir genelevi basan Afgan mülteci, 3 kadını hunharca katletti. Saldırganın yerel medyaya son müşteri olarak geneleve girmek istediğini geri çevrilmesi üzerine gururu incindiği için böyle bir katliam yaptığını söylediği öğrenildi.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da 27 yaşındaki bir Afgan mülteci, genelevde çalışan 3 kadını katletti. Katil zanlısının yerel medyaya son müşteri olarak binaya girmek istediğini ancak içeri girmesine izin verilmeyince gururu incindiği için böyle bir cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

BİNA İÇİNDE 3 KADININ CESEDİ BULUNDU

Viyana emniyetinden cumartesi günü yapılan açıklamada, genelev binası dışında kan izleri görüldüğü yolunda yapılan ihbarın ardından olay yerine gidildiği kaydedildi. Bina içerisinde 3 kadın cesedine ulaşan polis, olay yerinde bulunan dördüncü kadını da tanık olarak sorguya aldı.

AFGANİSTAN UYRUKLU SIĞINMACI GÖZALTINA ALINDI

Polis sözcüsü Philipp Hasslinger, 3 kurbanın cesetlerinde "kesikler ve bıçak yaraları" bulunduğunu söyledi. Cesetlerin bulunmasından kısa süre sonra genelev yakınında 27 yaşındaki Afganistan uyruklu bir sığınmacı şüpheli olarak gözaltına alındı. Şüpheli yakalandığında olayda kullanıldığına inanılan bir bıçak taşıdığı belirtildi.

GENELEVE GİRMEK İSTEMİŞ AMA...

Yaşamını yitiren kadınların kimliği açıklanmadı. Şüpheli sorguya alınırken cinayetlerin nedenine dair herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Yerel medya, saldırganın son müşteri olarak geneleve girdiğini fakat geri çevrildiğini aktarırken bu durumun onun "gururunu incittiğini" öne sürdü. Bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Avusturya Viyana 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (50)

Alkurt:

AFGANISTANDAN GELENLER COK ACIL BIR SEKILDE DERIN BIR EGITIMDEN GECMELERI LAZIM..ISLAMI HIC IYI TEMSIL ETMIYORLAR, ONDAN S8NRADA AVRUPALI ISLAM AVRUPAYA AIT DEGILDIR, DIYOR HAKLI OLARAK

1129
41
yanıtYanıtla
Ahmet Ufuk Erdoğan:

Bence gayet iiyi temsil ediyorlar. İslam tam olarak bu

yanıt364
yanıt1111
Uğur Deniz:

Ahmet ufuk Afganistan'a git koçum

yanıt355
yanıt71
birgörüş:

İSlam ülkelerini işgal edip sivil halkın katliamına ne diyeceksin. Mesela Afganiastan da Batılı askerler tarafından kaç sivil öldürülmüştür?

yanıt240
yanıt76
Tutankamon Hoca:

En doğru temsil bu siz islamı limonbata lokum dağıtarakmı yayıldı sanıyorsunuz Atatürk'ün değerini Suudiler bile anladı

yanıt106
yanıt110
Tutankamon Hoca:

Bir görüş'e Bir görüş Amerika Afganidstandan cıkacağı zaman afganlar ucaklarının tekerine yapışıyordu bizide götürün diye din kardeşleriniz talibanın zulmmu hala devam ediyor Türkiyede milyonlarca afgan var 49 gün yalınayak başıkabak yürüyerek geliyorlar

yanıt78
yanıt23
vedat cici :

geri göndersek olmaz mı

yanıt44
yanıt2
oğuz şengül:

siz kafanıza göre bir islam din yaratmak istiyorsunuz sanırıkm hiç islam tarihini yapılanları katliamları kısas diye katledilenleri vsv say say bitmez şeyleri bilmiyorsunuz daha bir ton zorlama dayatma vs dinler güzellik iyilik saçmıyor insanlıkta ne çekiyorsa %99 din savaşlarından çekiyor ki alayı palavra zaten şuanki islam şeriatı olan tüm ülkelerdekinden daha sertti peygamberinizin zamanındaki şeriat sadece 2 sakallıyı dinlemeyin gözünüzü sevem gidin bi okuyun araştırın objektif olun görün.

yanıt26
yanıt42
Alper Ünver:

Olacağı buydu afgandan suriyeliden ne beklenirdiki İŞİD kafası kes biç yak

416
45
yanıtYanıtla
birgörüş:

Bi kere şunu iyi anlayın İSİD çiler İsrail'in Tel Aviv kentinde İslam üniversitesinde yetiştirilmiş ajanlardır. Gerçekte müslüman değildir.

yanıt215
yanıt106
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title