Haberler

Ürküten görüntü! Başıboş köpekler çocuk parkını istila etti

Güncelleme:

Türkiye'nin acil çözüm bekleyen sorunlarından biri olarak gösterilen başıboş köpek sorunu için henüz net bir adım atılmış değil. Konuyla ilgili tartışmalar devam ederken çekilen bir fotoğraf karesi "Bu kadarına da pes" dedirtti.

Birçok vatandaşımızın ölümüne birçok vatandaşımızın da yaralanmasına neden olan başıboş köpeklerle ilgili atılacak adımlar merakla beklenirken gelen bir görüntü sorunun ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Bahsi geçen görüntüde 20'ye yakın sokak köpeğinin bir çocuk parkını istila ettiği görülüyor. Kısa sürede çok sayıda paylaşım alan görüntü sonrası vatandaşlar yetkilileri acil adım atmaya çağırdı.

Ürküten görüntü! Başıboş köpekler çocuk parkını istila etti

"PARKLAR ÇOCUKLAR EĞLENSİN DİYE YAPILIR"

Sosyal medyada elden ele dolaşan fotoğrafın altına "Memleketten manzaralar, kime teşekkür edelim", "Türkiye yirmi yıl geride", "Bizim ülkede her şeyin iyice bir şeyini çıkarmadan bir şey yapamıyoruz", "Her yer aynı ki... Çocuk parkları itlerin doğal yaşam alanı olmuş. Orada beslenip orada çoğalıyorlar" "Parklar çocuklar eğlensin diye yapılır. Ülkedeki bütün parkları yırtıcı başı boş köpekler istila etmiş" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Türkiye Çocuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (59)

SMMM:

İTLAF ŞART ! MAMA VERİNLERE DE CİDDİ CEZA YAZILSIN BAŞLARIM KEDİSİNE DE KÖPEĞİNE DE

633
317
yanıtYanıtla
Yusuf Cirpan:

Bu yaziniza nazaran umarim sizde acliga mahkum olursunuz insallah. Yuce rabbim hicbir hayvani gereksiz yere yaratmamistir her hayvanin dogaya faydasi vardir. Mama vermemekle sorun cozulmez hali vakti yerinde olan kisiler 1 hayvana evinde baksa kisirlastirsa cogalma olmaz bu hayvanlarda parklarda yada sokaklarda gezmez kimseyede zarari olmaz . Bizim insanimiz siz gibi sadece kendini dusunuyor ve bu kiniyet oldugu surece bundan daha kotulerinide goruruz.

yanıt330
yanıt539
Elif Özdemir:

Size de yapılsın o zaman.

yanıt164
yanıt245
mahalle sakini:

Köpeklerin hatta hiçbir hayvanın insanlara ihtiyacı yok yüz milyonlarca yıldır onlar biz olmadan rahat bir şekilde yaşıyorlardı herşey gibi onların da hayatına girdik mahvettik.

yanıt401
yanıt133
kıymet kaya:

Birisi de seni itiraf etsin Can düşmanı

yanıt204
yanıt313
sade vatandaş:

terbiyeli ol ağzından çıkanı kulağın duysun hayvan düşmanlığı yapacaksan git iki ayaklı olanlarına yap

yanıt192
yanıt259
ayten sağdıç:

aynen öyle . gelmiş yine kopektaparlar alın evinizde besleyin coluk cocuk parçalanmak zorunda değil

yanıt192
yanıt121
Alva Kayra:

Ben mama veriyorum her gün gel de engel ol .

yanıt126
yanıt130
Duygu Doğan:

evet bence de şart. senin gibiler için şart

yanıt70
yanıt79
Güray Dilli :

Onlara oyun parkı yapmazsanız kıskanırlar , böyle işgal ederler...

125
187
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title