Haberler

Ulusal seviyede aranan PKK'lı terörist Mehmet Kopal, Türkiye'ye getirildi

Güncelleme:

Ulusal seviyede aranan PKK/KCK silahlı terör örgütü üyesi Mehmet Kopal, yapılan çalışmalar sonucunda Fransa'dan Türkiye'ye getirildi.

Ulusal seviyede aranan PKK/KCK silahlı terör örgütü üyesi Mehmet Kopal, Emniyet Genel Müdürlüğü, İnterpol-Europol Daire Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar sonucunda Fransa'dan Türkiye'ye getirildi.

ULUSLARARASI ARENADA TERÖRLE MÜCADELE

Türk güvenlik güçleri, terörle mücadeleyi yurtiçi ve yurt dışında kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor. Yapılan operasyonlar sonucunda PKK başta olmak üzere pek çok terör örgütü üyesi hain emellerine ulaşamadan kıskıvrak yakalanıyor. Son olarak ulusal çapta aranan PKK'lı Mehmet Kopal isimli terörist Fransa'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi

Ulusal seviyede aranan PKK'lı terörist Mehmet Kopal, Türkiye'ye getirildi

5 AYRI BİRİM ORTAK ÇALIŞMA YAPARAK YAKALADI

Teröristin yakalanma haberini Emniyet Genel Müdürlüğü şu ifadelerle duyurdu: "PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan ulusal seviyede aranan Mehmet KOPAL, Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol-Europol Daire Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı ve İstihbarat Başkanlığı ile Dışişleri Bakanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda sınırdışı kararı alınması sağlanarak 09.04.2024 tarihinde Fransa'dan Türkiye'ye getirilmiştir"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Türkiye Fransa Kopal Kck PKK Güvenlik 3.Sayfa Politika Dünya Haberler

500

Yorumlar (4)

Yıldırım YILDIZ:

Kurutun köklerini , bitsinler artık !

70
114
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Büyük emeklerle yurt dışındam getiriyorsun, askerim kar kış demeden dağlarda hepsini öldürüyor. Sonra meclisteki dem li gidip o öldürülen teröriste şehidimiz diyip tabutuna omuz veriyor. En demokratik ülkede bile böyle "demokrasi" bulamazsın.

41
34
yanıtYanıtla
Koray dinç:

üniversite hastahanelerine kadavra olarak bağışlanmalı

21
35
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ben bazen bana geliyorlar bir köşede kendi kendime gülüyorum bu adamı kelepçeleyip fotoğrafını çekip yayınlamışlar bunun gibi içimizde bu cumhuriyete düşman binlerce insan var şimdi siz yok böyle bir şey nerden çıkarıyorsun uyduruyorsun bunu diyeceksiniz bende diyorimki herkesi yalan makinasına bağlayıp sıradan bir sorun bakalım içimizden kaç tane vatansever,kaç tane menfaatçi,kaç tane bölücü çıkacak

14
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title