Haberler

Alibeyköy'de trafikte kadın sürücüye saldıran şüphelinin 8 yıla kadar hapsi isteniyor

Güncelleme:

Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadın doktora saldıran şüpheli Emre E. 4'nin 4 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı kadına saldıran şüpheli Emre E., hakkında savcılıkça yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede, şüphelinin 4 ayrı suçtan 8 yıla kadar hapis ile cezalandırılması talep edildi.

KÜFÜR EDEREK OTOMOBİLİN ÖN CAMINI KIRMIŞTI

Alibeyköy'de 13 Ağustos günü 20.00 sıralarında trafikte seyir halindeyken diş hekimi (27) Sena Koçak'ın idaresindeki otomobilin önüne aracının direksiyonunu kıran Emre E. (27), yaşanan tartışmanın ardından Sena Koçak'a küfür ederek otomobilinin ön camını kırmıştı.

Sena Koçak'ın şikayeti üzerine gözaltına alınan şüpheli Emre E., nöbetçi savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. Görüntülerin sosyal medyaya yansımasının üzerine savcılık talimatı ile yeniden gözaltına alınan şüpheli Emre E., nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

İDDİANAMEDE YER ALANLAR

Olaya ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma suçların uzlaştırma kapsamında kalması nedeniyle uzlaştırma büroya gönderilmişti. Uzlaşmanın sağlanamaması üzerine soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı. İddianamede, Sena Koçak 'müşteki', Emre E., eşi Gülüzar E. ile Buse K. 'şüpheli' olarak yer aldı. Şüpheli Emre E.'nin müşteki Sena Koçak'a hakaret ve tehdit ettiğinin belirtildiği iddianamede, müştekinin aracına zarar verdiği ve basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaraladığı kaydedildi. İddianamede, şüphelilerin müştekiyi fikir ve eylem birliği içerisinde tehdit ile hakaret ettiği ve yaraladığı anlatıldı.

1 YIL 5 AYDAN 8 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

İddianamede, şüpheli Emre E.'nin 'basit yaralama', 'hakaret', tehdit' ve 'mala zarar verme suçlarından 1 yıl 5 aydan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi. Şüpheli Emre E.'nin eşi olan şüpheli Gülüzar E. ile şüpheli Buse K.'nın 'tehdit', 'hakaret' ve 'basit yaralama' suçlarından 1 yıl 3 aydan 5 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istenen iddianame, İstanbul 18. Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.

Öte yandan şüphelilerin, müştekiden kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla şikayetçi olduğu soruşturmada ise takipsizlik kararı verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (27)

TRKR:

Bizim kadınlar hakareti küfürü asagılanmayı hak edıyor

0
17
yanıtYanıtla
VAY BE:

Allahtan sosyal medya var yoksa yargı dağıcak kimse kalmadı

15
0
yanıtYanıtla
bilal:

beter olll artislik yapıyodun şimdi yapsana artisliğini at agızlı

11
3
yanıtYanıtla
Mücahid:

Haftaya salıverirler çünkü ortada cinayet yok öldürürse girer içeri

11
1
yanıtYanıtla
fatih:

yallah cezaevine

8
3
yanıtYanıtla
Cezaevi çözüm değil:

Organlarını alıp, ülkeyi güçlendireceksiniz, bu kadar basit. Seçimde beni destekleyin size sakin bir ülke vaad ediyorum.

10
0
yanıtYanıtla
Net:

Ben bu adamın cezaevinde yatacağına inanmıyorum. Milletin gazını alacaklar ceza paraya çevrilecek. Sonuçta para lazım

6
3
yanıtYanıtla
E:

UTANMAZ HERİF 8 AZ BİLE

8
0
yanıtYanıtla
Doktor:

2 ay sonra cıkar merak etmeyin

7
1
yanıtYanıtla
sami:

Ceza caydırıcı olmalı. Öenrğin aracı 30 gün elinden alınmalı, bir kamu kurumunun tuvaletleri 30 gün boyunca temizletilmeli, hara atlarının dışkısı attırılmalı, vb. Önünü alacak ceza olmalı. Sonra yanlarına kar kalıyor . Mağdure ise aşadığı korku, morl çöküntüsü ile başbaşa kalıyor. Dilerim böyle tiplere kimse rastlamaz

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title