Haberler

Çay toplarken yılan saldırısına uğrayan talihsiz öğretmen hayatını kaybetti

Güncelleme:

Trabzon'da bir lisede müdür yardımcısı olarak görev yapan Recep Ali Düzenli, bahçede çay toplarken bir yılan tarafından ısırıldı. Yılan ısırmasına alerjisi olan Düzenli, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Trabzon'un Dernekpazarı ilçesinde yaşayan öğretmen Recep Ali Düzenli, bahçesinde çay topladığı sırada bir yılan tarafından ısırıldı. Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 4 çocuk babası Düzenli, ilk müdahalenin ardından KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Recep Ali Düzenli, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÇAY TOPLARKEN YILAN ISIRDI

Edinilen bilgiye göre, Trabzon'un Ortahisar ilçesinde Karadeniz İş Okulu'nda İzci Lideri ve Müdür Yardımcısı olarak çalışan Recep Ali Düzenli (41), baba ocağı Dernekpazarı ilçesi Gülen mahallesinde kendisine ait çay bahçesinde çay toplarken yılan ısırdı.

YILAN ISIRMASINA ALERJİSİ VARDI

Yılan ısırmasına alerjisi olan öğretmen Recep Ali Düzenli zaman kaybetmeden evine gitti. Yakınları tarafından hemen Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Düzenli'nin Of Devlet Hastanesinde kalbi durdu. Yapılan müdahale sonucunda yeniden hayata döndürülen öğretmen Düzenli zaman kaybetmeden KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Düzenli hayatını kaybetti. Evli ve 4 çocuk babası öğretmen Recep Ali Düzenli Gülen mahallesinde toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dernekpazarı Trabzon Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (15)

FENA:

Yabanı hayvanları Gördüğünüz yerdeöldürün

16
28
yanıtYanıtla
Cahilin dibi:

Senin gibi meselâ, keşke karşıma çıksan

yanıt3
yanıt3
Osman:

Yaban hayvanlarının yaşam alanlarını elinden almışız. Bir de utanmadan öldürelim . Bu nasıl insanlık

yanıt3
yanıt2
VEDAT ARSLAN:

Mümin ve muvahhid olan bir kardeşimizdi. Rabbim rahmet eylesin ve mekanı cennet olsun inşallah. Geride kalan kederli ailesine de Rabbim acil sabırlar versin inşallah.

31
0
yanıtYanıtla
adem:

O adam yılanı öldürseydi yılanseverler türeyip adamı linç ederdi.

12
7
yanıtYanıtla
meliha:

yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar

6
12
yanıtYanıtla
Mine:

Yılana alerjisi var diyorlar zehirledi adami

18
0
yanıtYanıtla
ESKİ DDEVLET MEMURU:

657 ye tabi Devlet memurlarının h, çbir şekilde ticaretle uğraşmaması gerekiyor devlet bakıyor size ne işiniz var çiftçilikle? Ol emekli topla çayını. . Allah rahmet eylesin.

4
11
yanıtYanıtla
Yeni memur:

Maaşı az ne yapsın adam .Ay sonunu zor getiriyor çoğu memur.Alnının teriyle kendi bahçesinde çay toplamış.Helal kazanca laf atılmaz.

yanıt0
yanıt2
Sanane:

Bilip bilmeden konuşmayın babasina yardım etmek içindi ölmüş insanın günahını almayın bari yazık... sadece biraz saygı

yanıt0
yanıt0
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title