Haberler

Talihsiz Genç, İşe Girdiği Gün Metrobüs Durağında Tinerciler Tarafından Öldürüldü

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde iş görüşmesine gittiği holdingle anlaşan talihsiz genç, evine döndüğü sırada, Sefaköy'de önünü kesen tinerciler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

İstanbul sokaklarında terör estiren tinerciler, pırıl pırıl bir genci hayalleriyle birlikte katletti. Sefaköy'de metrobüs durağında tinercilerin bıçaklı saldırısına uğrayan 24 yaşındaki Gürkan Aras hayatını kaybetti.

İŞ GÖRÜŞMESİNDEN DÖNÜYORDU

Aras'ın üniversiteden yeni mezun olduğu ve iş görüşmesinden döndüğü öğrenildi. Trajik olay pazartesi akşamı Sefaköy metrobüs durağında meydana geldi. Gürkan Aras özel bir üniversitenin ekonomi bölümünden yeni mezun olmuştu. Aras olay günü Beylikdüzü'nde bulunan bir holdinge iş görüşmesine gitti.

MÜJDEYİ VERECEKTİ

Olumlu geçen görüşmede işe kabul edilen Gürkan, bir sonraki pazartesi mesaiye başlamak üzere anlaşarak iş yerinden ayrıldı. Mutlu haberi ailesiyle paylaşmak isteyen genç adam, evine gitmek için Beylikdüzü'nden metrobüse bindi, Sefaköy durağında indi.

Gürkan Aras, ailenin tek erkek çocuğuydu.

METROBÜS DURAĞINDA TİNERCİLER BIÇAKLADI

Metrobüsten indiği sırada durakta önünü tinerciler kesti. Tinerciler ile Gürkan Aras arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada bir tinerci tarafından bıçaklanan genç, olay yerinde hayatını kaybetti.

AİLENİN TEK ERKEK ÇOCUĞUYDU

Saldırganlar ise kayıplara karıştı. Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis katili her yerde aranıyor. Ailenin tek erkek çocuğu olan Aras'ın iki de kız kardeşi olduğu öğrenildi. Gürkan Aras, gözyaşları arasında Tuzla Şifa Mahallesi mezarlığında defnedildi. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Beylikdüzü İstanbul Sefaköy 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (58)

cuma:

akacak kan damarda durmaz kimse kimseyi durduk yere elemez nasib burya kadarmis

1
27
yanıtYanıtla
DERVİŞ:

ama sorsan ülke her geçen gün gelişiyor. her geçen gün kendı tank tufeğimizi yapıyorz. adama demezler mi tank tüfek yaptıgına göre kan istiyosun kan. biraz da eğitime adalete insanlığa önem ver. sokaklara önem ver. millet zıvanadan cıktı

14
5
yanıtYanıtla
GEVİŞ:

Umurlarında mı?

yanıt2
yanıt0
Ya devlet başa...:

Bu işi devlet halletmezse halk başka şekilde sessizce halletmeli...

18
0
yanıtYanıtla
HÖH:

Artık bu pislikleri temizlemenin vakti gelmiştir. Devletin acilen bu parazitlerden bizleri kurtarması gerekmektedir. Polislere vur emri verilmelidir. Halkın emniyetini sağlamakla yükümlü polis birimleri kanunlar karşısında işini yapamaz duruma gelmiştir. Buna birileri dur demelidir.

17
0
yanıtYanıtla
Türkiye:

terörün bir türü, bunlar ya ıslah edilmeli ya da yok edilmelidir.

16
1
yanıtYanıtla
....:

banada bi kere durduk yere saldırmaya kalktılar . . kafayı çekince ne yaptıklarını bilmiyorlar . . bunlara çözüm bulsalar keşke

17
0
yanıtYanıtla
pötürgeli:

şerefffsizlerrr onları asın onlara yol verenlerin destek olanlarında ALLAH belasını versin

16
0
yanıtYanıtla
Mehmet çeko:

Kasada çürük domates çoğaldı temizlik gerekiyor. Toplumun mikroplarını imha

13
1
yanıtYanıtla
ahmet beğim:

tinerci denen mahluklar, devletin korumasında her haltı yiyorlar. polis yakalıyor savcı, olmaz ise hakim bırakıyor. adamlar elini kolunu sallayarak gasp yapıyor. eyy adalet inşaallah sarayın yıkılır altında bu alçakları serbest bırakan kanunları yapan ve uygulayanlar kalır.

13
1
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title