Haberler

Mührü bozarak tekrar kumar oynattılar, jandarmaya "Hoş geldiniz abi" diyerek kapıyı açtılar

Güncelleme:

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde yapılan çalışmalar neticesinde, Bornova ilçesi Gökdere Beşyol Mahallesi'nde İ.A. ve G.A. isimli şahıslara ait daha önceden mühürlenmiş umuma açık işletmelerin mührünün bozularak tekrar kumar oynatıldığına dair bilgi elde edildi.

186 KİŞİ SUÇÜSTÜ YAKALANDI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının koordine ve talimatları doğrultusunda, Bornova İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, toplam 186 şahıs kumar oynarken suçüstü yakalandı. Kumar oynadığı tespit edilen şahıslara toplam 338 bin 334 TL idari para cezası uygulanırken, işletmeler tekrar mühürlenerek kumar oynamak için kullanılan 20 adet materyale el konuldu.

Mührü bozarak tekrar kumar oynattılar, jandarmaya 'Hoş geldiniz abi' diyerek kapıyı açtılar

2 KİŞİ HAKKINDA ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

Şüpheli İ.A. ve G.A. hakkında, "Kumar Oynamak İçin Yer ve İmkan Sağlamak" ve "Mühür Bozma" suçundan adli işlem başlatıldı. Ayrıca yapılan kimlik sorgulamalarında işletme içerisinde bulunan 3 şahsın çeşitli suçlardan arandığı tespit edildi. Şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Mührü bozarak tekrar kumar oynattılar, jandarmaya 'Hoş geldiniz abi' diyerek kapıyı açtılar

Mührü bozarak tekrar kumar oynattılar, jandarmaya 'Hoş geldiniz abi' diyerek kapıyı açtılar

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Bornova İzmir Haberler

500

Yorumlar (13)

Hamit Gündoğdu:

Kumar kesinlikle yasaklanmalı. Bu işin resmisi ve gayri resmisi olmaz. Çünkü ikisininde aileyi yıkıcı ve yok edici tarafı var. Vergisi alınınca temizlenmiş mi? oluyor. Hepsi bir tezgahtan ibaret. Belki ilki oynayanlar için daha adildir.

48
16
yanıtYanıtla
Demir Acer :

sen eskiden kumarbazmiydin? sanki sende tercube bol gibi

yanıt2
yanıt7
Bilir Kişi:

Bu emicenin cidden kafa gitmiş artık. Kumar zaten yasak bu ülkede. Kanunen yasak. Bu yakalananlar illegal iş yapıyorlar. Anladın? :)

yanıt13
yanıt5
Demir Acer :

bilirkisi: Turkiyede kumari yasaklayanlarin KKTC kumar gazinolari var senin aklin yetmez.

yanıt10
yanıt4
Bilir Kişi:

Oooo bana cevap yazma diyen demire bak sen :) ben ne demişim? Sen ne diyorsun? Bu ülkede kumar yasak diyorum, gelmiş kıbrıs diyor :) alayınızın beyin gitmiş :)

yanıt5
yanıt8
Bilir Kişi:

Ayrıca demir acer, bu ülkeden kumarı yasaklayıp, kıbrısta kumarhanesi olan kim var? Bir isim versene hadi bekliyorum :)

yanıt4
yanıt5
Hamit Gündoğdu:

Bilir bilmez yorumu oku varsa beynin ondan sonra cevap vermeyi dene. Tümden yasak olması için.iddea ve şans oyunlarını kast ettim. Şans oyunlarında biriken milyonlar hep bir kişiye çıkıyor iki kişi olduğunu gören var mı?

yanıt7
yanıt1
vatandaş rıza:

Parası varki oynuyorlar baskını yanlış yere yapmışlar sucluları dışarda geziyo

19
37
yanıtYanıtla
Demir Acer :

ha ha ha hep ayni hikaye ataturk bayrak kanarya kus sadece kumarsa birakin oynasinlar

29
9
yanıtYanıtla
Hayri :

bu kumar işi tam komedi yalandan bir dernek kuruyosun yarın lokal izni alıyosun kumar başlıyor niyet olsa 6 ay sonra sorarsın ne derneği ne faaliyeti yaptın kaç üyen var aç kapa öyle geçiyor boşuna kolluk meşgul ediliyor

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title