Haberler

Bir anda yerinden kalkıp boşanma aşamasındaki eşini kafasından vurdu

Güncelleme:

Trabzon'da cezaevinden 4 ay önce tahliye olan Elvin Umayev, çocuklarının velayetini görüşmek üzere boşanma aşamasındaki eşi ile parkta buluştu. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Umayev, tabancayla eşinin başına tek el ateş etti. Kameraya da yansıyan görüntülerde, kadın kanlar içinde sandalyeye yığılırken cani koca ise polis noktasına giderek teslim oldu.

Trabzon'da kent merkezindeki 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda, cezaevinden 4 ay önce tahliye olan Elvin Umayev (34), boşanma aşamasındaki eşi Turana Umayev(38) ile çocukların velayeti konusunda görüşmek üzere parkta buluştu. Burada çay bahçesinde oturan iki arasında tartışma çıktı.

BAŞINA TEK EL ATEŞ ETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Elvin Umayev, tabancayla Turana Umayev'in başına tek el ateş etti. Kanlar içinde oturduğu sandalyeye yığılan kadın, olay yerinde yaşamını kaybederken, şüpheli de silahıyla polis noktasına giderek teslim oldu.

Boşanma aşamasındaki eşinin başına tek el ateş edip polise teslim oldu

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı ise çay bahçesindeki güvenlik kameralarına yansıdı. Bir çocuk annesi Turana Umayev'in cansız bedeni, olay yeri ve savcılık incelemesi sonrası Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Gözaltına alınan şüpheli Elvin Umayev de sorgusu için emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Boşanma aşamasındaki eşinin başına tek el ateş edip polise teslim oldu

Boşanma aşamasındaki eşinin başına tek el ateş edip polise teslim oldu

Boşanma aşamasındaki eşinin başına tek el ateş edip polise teslim oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Azerbaycan Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
title