Haberler

"Yaşamak için güzel bir akşam" paylaşımı yapan genç, saatler sonra kazada can verdi

Güncelleme:

İzmir'de motosikletiyle bir midübüse çarpan şahıs hayatını kaybetti. Şahsın ölmeden saatler önce sosyal medyadan "yaşamak için güzel bir akşam" notuyla paylaşımı yapması ise sevenlerini üzdü.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde motosiklet ile midibüs çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, arkasında bulunan arkadaşı ağır yaralandı. Kazada ölen sürücünün kazadan saatler önce sosyal medya hesabından motosikleti üzerinde 'Yaşamak için güzel bir akşam' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

MOTOSİKLETLE MİDÜBÜSE ÇARPTI

Kaza, Caher Dudayev Bulvarı Tramvay Durağı mevkinde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Cemal Ünlü'nün yönetimindeki 35 JEF 99 plakalı motosiklet ile M.T. idaresindeki 35 P 0080 plakalı midibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle, motosiklet sürücüsü Ünlü ile arkasında bulunan ve kimliği öğrenilemeyen arkadaşı yola savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrolde, Cemal Ünlü'nün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan arkadaşı ise ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Cemal Ünlü'nün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından ambulansla İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, midibüs sürücüsü polis tarafından gözaltına alındı.

'Yaşamak için güzel bir akşam' paylaşımı yapan genç, saatler sonra kazada can verdi

SOSYAL MEDYADAKİ PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Kazada hayatını kaybeden Cemal Ünlü'nün sosyal medyadaki paylaşımı dikkat çekti. Kazadan saatler önce sosyal medya hesabından motosikleti ile bir fotoğrafını paylaşan Ünlü'nün fotoğrafa 'Yaşamak için güzel bir akşam' notu düştüğü görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cemal Ünlü Karşıyaka İzmir Haberler

500

Yorumlar (39)

Nazillili:

Yeter artık yasaklansın şu motorlar. Şimdi o minibüs şöförünün suçu ne? Belki 2 ay boşu boşuna tedbir amaçlı cezaevinde yatacak BENİM GİBİ! 18 yaşında kasksız bir gençte 120 ile bana çarptı,hayatını kaybetti mahkeme hâla devam... Ailesinide benide mağdur etti gitti ama saçma sapan yasalar yakamızı bırakmıyor! Yazık bu gençlik nereye gidiyor...

3
14
yanıtYanıtla
Tedbir:

Mal, motorlarin önünü kesmezsen, o cocuk yasicakti. Vicdan in sizlicana Burda laf ediyor sun.

yanıt1
yanıt0
asda:

bir insan ölmüş sen hala kendini savunma derdindesin

yanıt1
yanıt0
çaki:

boş boş konuşcana motora binmeyi öğren embesil gibi ne oldunu anlamadan yorum yapma kazadaki resimde neye bakıyosun senin gibi bilincsiz sürücüler yüzünden bu hale geliyo minubusun durduğu yere bak barış arkadaşımın dediği gibi

yanıt2
yanıt0
Tatar Ramazan:

Motorlar yasaklanacağına trafikte motorları görmeyi denesin daha iyi olmaz mı awnin gibi zihniyete sahip kişiler ehliyet aldıgı müddetçe biz motorcuların daha çok canı yanacak her önüne gelen ehliyet alırsa böyle olur, ehliyet almak sadece araç aürmek anlamına gelmemeli...

yanıt2
yanıt0
Insan:

Sen ve senin gibi cahil tipler oldugu surece bu ulke orta cag karanligindan kurtulamaz malesef...

yanıt1
yanıt0
Erkin:

Bosuna motosiklileri savunmayin. Arabanin cami acik trafikte bekliyoruz yandada cocugum oturuyor. Yanimizdan oyle bir gecti ki saygisiz adam 20 cm farkla ve ucuyor. Cocuk 10 dakika kendisine gelemedi. Yakalama sansim yoktu, olsaydi tam odesecektik.

yanıt1
yanıt0
UFUT:

Motor niye yasaklansın motora trafikte dikkat etmeyen trafik canavarları cezalandırılsın

yanıt3
yanıt0
nazilli:

Kurallara uymayan araç sahipleri yüzünden yüzlerce motorsiklet kullanıcısı malesef can veriyor. Yasaklar senin gibilere yetersiz kalıyor. minibüs şöförüsün diye yazdıgına dikkat et adam ol.

yanıt1
yanıt0
HONDA:

TEKRAR YATMAN LAZIM BÖYLE KONUSTUGUNA GÖRE AKILLANMAMISSIN GENELDE CEZAEVİ İNSANLAR DERS ALSIN DİYEDİR SİZİN GİBİLERE DİNLENME YERİ

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title