Haberler

Komşusunun köpeğini tecavüz ederek öldüren zanlı tutuklandı

Güncelleme:

Ankara'da kendisine emanet edilen bir köpeği tecavüz ederek öldüren Volkan Uzun, tutuklanarak cezavine gönderildi.

Ankara'da Volkan Uzun isimli şahıs bakması için kendine emanet edilen köpeğe tecavüz ederek ölümüne sebep oldu. Köpeğe tecavüz etmekle suçlanan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarından bir köpeğin eziyet edilerek öldürüldüğü yönünde yapılan paylaşımlarla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur: 22 Temmuz 2020 günü ilimiz Çankaya ilçesinde meydana gelen olayla ilgili 9 ayrı suç kaydı ve aranması olan şüpheli V.U. yakalanarak gözaltına alınmış, 23 Temmuz 2020 günü cezaevine teslim edilmiştir" denildi.

Ankara'da komşusunun köpeğini işkence ederek öldüren şahıs tutuklandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Çankaya Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500

Yorumlar (81)

İsmail:

Millet, Bu yaratığa hapisde gerekeni yaparsınız diye bekliyor

58
1
yanıtYanıtla
C C C:

Ülküdaşına kaymış ve ölümüne sebep olmuş.

7
35
yanıtYanıtla
1234:

Darısı başına

yanıt18
yanıt2
bronz:

laik Türkiye Cumhuriyeti savcıları sipşak işi çözmüş

yanıt0
yanıt0
Gul:

Ins aynisin sana icerde yaparlar tabi 2 gun sonra af edilip cikmassa

39
0
yanıtYanıtla
Raydan çıktı:

Bu toplumun acilen balans ayarına ihtiyacı var.

35
1
yanıtYanıtla
Mustafa:

Araması varda nasıl bulunamamış anlamadım adım başı arama yapılıyor

32
0
yanıtYanıtla
teacher:

adım başı aramayı bırak adamı araması olan adamı ilkinde nasıl serbest bırakmışlar. medyaya yansımasa yanına kalacakmış muhtemelen. . .

yanıt0
yanıt0
Ayle:

İğrençsiniz. Midem bulanıyor aşağılık insanlar

28
0
yanıtYanıtla
Anayasa Kitabı:

Ülkede kanun yok. Caniyi önce serbest bırakıyorlar;sosyal medyada tepki alınca geri tutukluyorlar.

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title