Haberler

Tokkal ailesinin katil zanlısı adliyeye çelik yelekle getirildi

Güncelleme:

Eskişehir'de İlkay ve Emel Tokkal çifti ile 4 yaşındaki çocukları Doruk'un bıçaklanarak öldürülmesi tüm Türkiye'nin kanını dondurmuştu. Cinayetin katil zanlısı Mehmet Şerif B. ve beraberindekiler adliyeye sevk edildi. Tokkal'ın eski ortağı olan şahsa çelik yelek giydirilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Eskişehir'de geçen hafta Deliklitaş Mahallesi Hamayolu Caddesi'ndeki evlerinde İlkay Tokkal, Emel Tokkal ve çocukları Doruk Tokkal'ın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili polis, kapsamlı bir çalışma başlatmıştı. Konuyla ilgili ilk gün 3 olan gözaltı sayısı daha sonra 9'a yükselirken, gözaltına alınanlar arasında İlkay Tokkal'ın ilk eşinden olan 19 yaşındaki oğlu Buğra Can Tokkal ve eski ortağı Mehmet Şerif B. de vardı.

Tokkal ailesini canice katleden katil zanlısı adliyeye çelik yelekle getirildi

APARTMANDAN MASKELİ BİRİ ÇIKTI

Apartman girişindeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, bir şüphelinin olayın gerçekleştiği zamana yakın saatte binadan çıktığını belirledi. Elinde eldiven, ağzında maske, başında şapkası olan ve bundan dolayı eşkali net anlaşılamayan şahsın, elinde poşetle apartmandan ayrıldığı görüldü.

Tokkal ailesini canice katleden katil zanlısı adliyeye çelik yelekle getirildi

KATİL ZANLISI TOKKAL'IN ESKİ ORTAĞI

Ekipler Türkiye gündemine oturan cinayetle ilgili olarak gece gündüz çalışırken, bugün önemli bir gelişme yaşandı. Katil zanlısının İlkay Tokkal'ın eski ortağı Mehmet Şerif B. olduğunu tespit etti.

Tokkal ailesini canice katleden katil zanlısı adliyeye çelik yelekle getirildi

ADLİYEYE ÇELİK YELEKLE GETİRİLDİ

Mehmet Şerif B. ve beraberindekiler geniş güvenlik önlemler kapsamında adliyeye getirilirken, katil zanlısına çelik yelek giydirilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Şerif Eskişehir Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500

Yorumlar (42)

Yazıklar olsun:

Çelik yelek giydirmişler bir de oldu olacak hapisanede koruma falan da verim belki biri bir şey yapar diye nasıl adelet bu 3 can yitip gitti bu adam yaşayacak nefes alacak bir şeyler yiyecek içecek hapistede olsa yaşayacak o kadar hayatı söndüreceksin bir de yaşamana izin verilecek öyle mi yazıklar olsun

48
2
yanıtYanıtla
Xyz:

Hapiste krallar gibi bakacaklar şimdi buna, yediği önünde yemediği ardında, 10 sene sonrada dışarıda.

yanıt0
yanıt0
Tc kızı:

İdaaaammmmmm

28
2
yanıtYanıtla
CAN:

BU İTLERE YAŞAM ŞANSI VERMEYECEKSİN OLARIN BU DÜNYADA YAŞAMALARI BİLE LÜKS. TEK YOL BU PİSLİKLERİN YOK EDİLMESİ YANİ IDAAAAMMMM.

23
1
yanıtYanıtla
ozturk:

yanlışlıkla dokundum sonuna kadar katiliyorum

yanıt0
yanıt0
HAYAA:

Dört yaşındaki çocuktan korkmuşlar.Daha önce Firavun ve adamları da yeni doğan çocuklardan korkmuştu .Ancak korkunun ecele faydası olmamıştı.Ne zaman ilahi ikazı dikkate alıp yaşayacaksınız

17
0
yanıtYanıtla
BUNU YAZAN TOSUN:

Dört yaşında bir çocuğun yaşam hakkını elinden alan bir katilin yaşam hakkını savunan bir anayasa , bir ceza kanunu, bir toplum , bir siyaset , bir adalet mekanizması ve emniyet sistemi lağımın dibini hakkeden sistemdir. kokusu bile mide bulandırıyor.

13
2
yanıtYanıtla
SİZ MERAK ETMEYİN:

İNTİHAR EDER O YAKINDA İÇERDE. HANİ ŞU POLİSİ ŞEHİT EDEN GİBİ. ANLAYAN ANLASIN.

13
2
yanıtYanıtla
Adalet:

Suçlu korunduğu kadar masum korunmuyor artık ??

10
0
yanıtYanıtla
URFALI:

birak çocuk öldürmeyi insan bir çoçuğun yanında babasına veya annesine el kaldiramaz

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title