Haberler

Şırnak'ta Terör Operasyonu: 16 Kişi Gözaltına Alındı

Şırnak'ta terör operasyonu: 16 kişi gözaltına alındıŞIRNAK - Şırnak'da polis ekipleri tarafından yapılan terör operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.

Şırnak'ta terör operasyonu: 16 kişi gözaltına alındı

ŞIRNAK - Şırnak'da polis ekipleri tarafından yapılan terör operasyonunda 16 kişi gözaltına alındı.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Şırnak merkez, Cizre, Silopi, Güçlükonak ve İdil ilçelerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada, "Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce, 26 Kasım 2017 günü saat 03: 00'dan itibaren Şırnak il merkezi, Cizre, Silopi, Güçlükonak, İdil ilçelerinde eş zamanlı olarak 3713 Sayılı "Terörle Mücadele Kanunu Madde 7-7/2 Silahlı Terör Örgütüne Üye olmak, Terör Örgütü Propagandası yapmak" kapsamında PKK/KCK silahlı terör örgütü mensubu şahısların tespiti, yakalanması, eylem ve faaliyetlerini deşifre edilerek engellenmesi amacı ile eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda 16 şahıs gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şahıslar ile ilgili adli işlemler devam etmektedir. Silahlı terör örgütü mensuplarının tespiti, eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve önlenmesine yönelik operasyonlar aralıksız olarak devam etmektedir" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güçlükonak Şırnak Silopi Cizre 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title