Haberler

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus'a "100 metre" cezası

Güncelleme:

Eski Türkiye güzeli Şevval Şahin ile lüks bir mekanda yemek yiyen Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı denize atan Yiğit Marcus Aral hakkında karar verildi. Aral, ikilinin ikametlerine 100 metrede fazla yaklaşamayacak ve önümüzdeki 2 ayın başlangıcındaki pazartesi günleri karakola giderek imza verecek.

Miss Turkey 2018 Güzeli Şevval Şahin ve Kerem Kamışlı'nın geçtiğimiz günlerde yemek yediği lüks mekan karışmış, Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral, ikilinin masasına oturduktan sonra Kerem Kamışlı'yı denize atmıştı. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken, olaya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Aral gözaltına alındı.

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus'a '100 metre' cezasıŞevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral

"AMACI BENİ RENCİDE ETMEKTİ"

Yiğit Marcus Aral emniyetteki ifadesinde, Şevval Şahin'in Kerem Kamışlı ile bir otelde kaldıkları ve gizli ilişki yaşadıklarını duyduğunu öne sürerek, "Bunun üzerine basın açıklaması yaparak kendisinden ayrıldım. Ben Türkiye'de tanınan biriyim, Survivor yarışmacısıyım" dedi.

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus'a '100 metre' cezasıKerem Kamışlı Sabancı

Yaptığı basın açıklamasının ardından Şevval Şahin ile buluştuklarını söyleyen Aral, "Benim kızacağım şekilde Instagram'dan Kerem Kamışlı ile olan videolarını story olarak attı. Kendisine mesaj olarak niye bunları paylaştığını ve Kerem Kamışlı ile sevgili olup olmadıklarını sordum. Sevgili olmadıklarını ve tesadüfen karşılaştıklarını söyledi. Sosyal medya hesabıma Şevval ile Kerem'in birlikte olduklarına dair görüntüler geliyordu. Amacı beni rencide etmekti" diye konuştu.

Şevval Şahin ile yemek yiyen Kerem Kamışlı'yı denize atan Marcus'a '100 metre' cezasıEski Türkiye Güzeli Şevval Şahin

100 METREDEN YAKINA YAKLAŞAMAYACAK

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na gönderilen Aral, "özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etme", "tehdit" ve "yaralama" suçlarından adli kontrol talebiyle Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Anadolu Sulh Ceza Hakimliği, şüpheli Yiğit Marcus Aral'ın müştekiler Kerem Kamışlı ile Şevval Şahin'in ikametlerine 100 metreden fazla yaklaşmamak ve 2 ay süreyle her ayın ilk pazartesi günü en yakın karakola giderek imza atmak şeklinde adli kontrol kararı verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yiğit Marcus Aral Kerem Kamışlı Şevval Şahin Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title