Haberler

Şehit Cenazeleri Enkaz Altından Çıkarılıyor

Şehit cenazeleri enkaz altından çıkarılıyorTUNCELİ - Tunceli'de Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Sikorsky S-70 Blackhawk tipi polis helikopterinin düşmesinin ardından şehit olan 1 hakim, 1 astsubay, 7 polis ve 3 mürettebatın cenazeleri enkaz bölgesinden çıkarılmaya başlandı.

Şehit cenazeleri enkaz altından çıkarılıyor

TUNCELİ - Tunceli'de Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Sikorsky S-70 Blackhawk tipi polis helikopterinin düşmesinin ardından şehit olan 1 hakim, 1 astsubay, 7 polis ve 3 mürettebatın cenazeleri enkaz bölgesinden çıkarılmaya başlandı.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinden 11.40 sıralarında havalanan ve kalkıştan 10 dakika sonra bağlantı sinyalinin kesilmesinin ardından Kocatepe, Sarıgül, Çambulak köylerinin bulunduğu mevkiye düşen Sikorsky tipi helikopterdeki 12 şehitin cenazesi enkaz alanından çıkarılmaya başladı. Bölgeye sevk edilen Jandarma Özel Harekat timi ve AFAD ekiplerince şehitlerin cansız bedenleri enkaz altından güçlükle çıkarılmaya başladı. Cenazelerin bölgeden çıkarılmasının ardından çeşitli hastanelere götürülmesi bekleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Emniyet Genel Müdürlüğü Tunceli 3. Sayfa Haberler

title