Haberler

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni intihar etti

Güncelleme:

Samsun'da Köksal Ersayın Anadolu Lisesi'nde din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olarak görev yapan 1 çocuk annesi Sümeyra Güven, oturdukları binanın 6. katındaki merdiven penceresinden atlayarak yaşamına son verdi.

Samsun'da eşinin kayıp başvurusu yaptığı 1 çocuk annesi öğretmen bir sitenin arka bahçesinde ölü olarak bulundu.

Samsun'un İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde meydana gelen olayda Köksal Ersayın Anadolu Lisesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan 1 çocuk annesi Sümeyra Güven (38), dün arkadaşına gitmek için evinden ayrıldı. Sümeyra Güven'den haber alamayan eşi Hüseyin Güven, dün akşam üstü polis merkezine giderek eşinin kaybolduğuna dair müracaatta bulundu.

Samsun'da 1 çocuk annesi öğretmen inthar etti

HAREKETSİZ YATARKEN BULUNDU

Bugün sabah saatlerinde 11 katlı Işıtan Sitesi'nin arka bahçesinde bir kadının yerde hareketsiz halde yattığını fark eden site sakinleri olayı 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri yerde yatan kadının, eşinin kayıp başvurusu yaptığı öğretmen Sümeyra Güven olduğu ve olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Samsun'da 1 çocuk annesi öğretmen inthar etti

6. KATTAN ATLAYARAK YAŞAMINA SON VERMİŞ

Polisin yaptığı araştırma sonucu Sümeyra Güven'in görev yaptığı okula yakın olan Işıtan Sitesi'nin 6. katının apartman merdiveni penceresinden kendini atarak hayatına son verdiği ortaya çıktı. Güven'in cansız bedeni polisin ve savcının olay yerindeki inlemelerinin ardından otopsi için Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğüne gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Anadolu Lisesi Samsun Çocuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Doğrucu:

Şimdi bu cennete gider şehit sayarlar

6
192
yanıtYanıtla
mehmet türkel:

Bu akıllada sen gazi olursun merak etme.

yanıt118
yanıt1
Kenan Aslan:

Allah rahmet etlesin.Kim bilir ne derdi vardı

191
2
yanıtYanıtla
Mehmet İsa Civan:

Din Kültürü ve Ahlak dersi öğretmeni de intihar ediyorsa sorgulanacak o kadar çok şey var ki... bunu sorgulayacak aklı başında bir devlet büyüğümüz ne yazık ki yok. Dini mi sorgulayacaksın din anlayışını mı öğretmenin nasıl eğitildiğini mi bu öğretmenin nasıl çocuklara öğretmen olarak atandığını mı?

119
34
yanıtYanıtla
Blackened:

Din k.ogretmeni ise insan değilmi? Geçen haftalarda bir imam intihar etmişti. Düşmez kalkmaz bir Allah. Yaradan kimseye kaldıramayacağı dert vermesin, bunun anlattığın şeylerle hiç alakası yok!

yanıt6
yanıt1
Elf Gzlhn:

Öğretmenin sağlık sorunları vardı ve ağrıları yüzünden yüksek miktarda psikiyatri ilaçları kullanıyordu bilip bilmeden yorum yapmayın yoksa bir anne çocuğunu eşini bırakıp böyle yapmaz artık ağrılarına dayanamiyormuş

yanıt0
yanıt0
MR CAMEL:

ıntıhar vakasında çok atılmış olmasın saçma geldi kocası kayıp başvurusunda buluyor ama kimse de kadını görmüyor nasıl bir mantık celışkılı olay

98
7
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Zaten kadını gören olsa kayıp başvurusunda bulunmaz

yanıt1
yanıt1
sade vatandaş:

nereden malum intihar ettiği kendimi söylemiş evinden arkadaşına gitmek için ayrıldığı söyleniyor söyleyen kim evden ayrıldıysa neden balkondan atlayıp intihar etti deniliyor sanki oturup olanlar seyredilip ona göre anlatılmış ....... şüpheli ölüm

94
2
yanıtYanıtla
Yusuf Yap:

Baktıki dünyada ne ahlak nede gerçek din kaldı, başka çare bulamadı

65
24
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title