Haberler

Polisin ceza yazdığı kadın gazeteciyi tehdit etti: Benim annem medya danışmanı, peşini bırakmayacağım

Güncelleme:

İstanbul Şişli'de sokağa çıkma yasağına rağmen parkta köpeğini gezdiren bir kadın, 3.150 TL para cezasına çarptırıldı. Bu esnada kendisini görüntüleyen gazeteciye tepki gösteren kadın, "Benim annem medya danışmanı, sizin peşinizi bırakmayacağım" diyerek tehdit etti.

Şişli'de kısıtlamaya rağmen parka giden ve maske takmayan kadın, kendisini görüntüleyen gazeteciyi, "Annem medya danışmanı, senin peşini bırakmayacağım" diyerek tehdit etti. Kısıtlamaya aykırı hareket eden genç kadına polis ekiplerince 3 bin 150 TL ceza kesildi.

İçişleri Bakanlığınca yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunma tedbirleri kapsamında yurt genelinde park, bahçe, ormanlık, sahil bantları gibi alanlarda yürüyüş, spor yapmak ve bulunmak yasaklanmış, bununla birlikte 15 ilde hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başlanmıştı.

POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNE GELDİ

Ancak dün Şişli'de bir grup vatandaşın kısıtlamaya rağmen bir parka girdiği ve evcil hayvanlarını burada gezdirdiği görüldü. Bunun üzerine, durumu öğrenen Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri çok kısa bir sürede olay yerine geldi. Polis ekiplerinin parka gelmesiyle birlikte grup hızlı bir şekilde oradan ayrılarak ara sokaklara dağıldı.

"KÖPEĞİMİ GEZDİRMEK İÇİN GELDİM"

Asayiş ekiplerinin parka geldiğini görünce dışarı çıkan bir kadının köpeğiyle birlikte park çevresinde dolaşmaya devam ettiğinin görülmesi üzerine, polis genç kadını yanına çağırarak kuralları çiğnediğini ve kendisine para cezası kesileceğini söyledi. Kadının, parka köpeğini gezdirmek için geldiğini söylemesi üzerine polis, köpeğini parkta gezdiremeyeceği, bunun için kaldırımları kullanması gerektiği konusunda kendisini uyardı.

Öte yandan, kısıtlamaya uymayarak parkta köpeğini gezdiren kadının zorunlu olmasına rağmen kimlik kartını yanında bulundurmadığı öğrenildi.

"BENİM ANNEM MEDYA DANIŞMANI, PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM"

Genç kadın o esnada yaşananları kaydeden gazeteciye dönerek, "Sizin de isminizi alayım ben. Benim annem medya danışmanı, sizin peşinizi bırakmayacağım. Böyle mi zorbalık yapıyorsun?" sözleriyle gazeteciyi tehdit etti.

BASIN MENSUBUNA EL SALLAYIP UZAKLAŞTI

İçişleri Bakanlığınca alınan kararlara uymayarak kısıtlamaya aykırı hareket ettiği için Hıfzıssıhha kanunu uyarınca 3 bin 150 TL ceza kesilen genç kadın, işlemlerinin tamamlanmasının ardından, kendisini görüntüleyen basın mensubuna el sallayarak oradan uzaklaştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şişli Haberler

500

Yorumlar (20)

sait:

aman adamda çok korktu bilinçsiz işte bunlar yüzünden bu virüs artıyor baksan kültürlü der kendisine ana kuzusu :)

27
2
yanıtYanıtla
GERCEK GAZI:

ben 66 yasindayim hayat boyu ''sen benim kim oldugumu biliyormusun'' lafini belki binlerce defa duydum ama son 10 yildir bu iyice yayildi insanla siyasetciler politikacilar ve adalet sistemi sayesinde insanlarin birbirini tehdit etmesi adeta moda oldu

17
0
yanıtYanıtla
Akılsizsiniz:

Coronadan önce zeka testi yapılsın bu kişiye.

14
0
yanıtYanıtla
Ezel:

Hem suçlu hem cahil.

12
1
yanıtYanıtla
Ohhh:

Cahillere en az 5000 tl ceza)

9
0
yanıtYanıtla
Kerem Göktürk:

Ülkeye bak herkes birinin biseyi ama kimse bireysel olarak bir halt değil.

8
0
yanıtYanıtla
HG:

Cahil ve küstah

8
0
yanıtYanıtla
Mekanci:

Çirkef bide uste cikiyosun annesi medya danismaniymis sanki gorende bisey sanir

7
0
yanıtYanıtla
Xx:

Hanımefendi senin milyonlarca insandan ne üstünlüğün var.

6
0
yanıtYanıtla
XXX:

Medya danışmanının kızıymış :))

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title